Home Да започнем 2024 година, в планината, с ТЕС
Да започнем 2024 година, в планината, с ТЕС

Да започнем 2024 година, в планината, с ТЕС

Какво по-добро и зареждащо начало за новата 2024 година от посещение в Планината. А ако съчетаем всичко това и с ТЕС – ползите ще са удвоени.

Сборен пункт за всички желаещи:  на 01.01.2024 г., понеделник – в квартал Бояна, началото на пътеката към Боянския водопад.

По виещите се пътеки, бавно, ще се насочим към него. Там, в близост до течащата и разбиваща се вода, ще направим ТЕС за здраве, младост и регенерация на организма, ще медитираме върху  намеренията си за Новата година. Ще се насладим на този природен феномен. След което, ще се насочим към хижа Камен Дел, където ще се стоплим и опитаме от вкусните и питателни манджи, съобразени с различните вкусове и изисквания. Ще поговорим за „метаболитния  прозорец“, за това как да се отнасяме с храната, за да я усвояваме по максимално най-полезния, за тялото ни, начин. Връщането към София ще е по алтернативен маршрут, с прекрасни панорамни гледки, към града. Ориентировъчно прибиране – около 16.00 ч. Необходимо е да сме със зимни трисезонни обувки, термо бельо, връхни дрехи, съобразени с времето, ръкавици, шапки, бъфове, градски силиконови котки, щеки. Зимната планина може да е красива, но е непредсказуема, затова добрата екипировка е от изключително значение. Носете си и вода и чай, а непременно и фотоапарати. С обич! Лора <3

Дата

01.01.2024
Expired!

Време

10:30 - 16:30

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.