Home Events ДА СИ ПОДАРИМ ЗДРАВЕ с ТЕС И Пренареждане на Матрицата
ДА СИ ПОДАРИМ ЗДРАВЕ с ТЕС И Пренареждане на Матрицата

ДА СИ ПОДАРИМ ЗДРАВЕ с ТЕС И Пренареждане на Матрицата

Нашето здраве е пряко следствие от нашето мислене. Никой вече не оспорва, че между психическото и физическото здраве на хората, има пряка връзка.  Негативните мисли разрушават. Например, гневът причинява заболявания на стомашно-чревния тракт. Недоволството  води до заболявания на черния дроб, панкреаса и т.н.

Но! Никоя болест няма да се излекува, докато не премахнем емоцията, която я е създала.Лечението е процес на промяна на мисленето, на убежденията, на вярванията, на промяна на средата.Лекарствата не лекуват емоциите, те лекуват симптомите.

Изцелението принадлежи на всеки един от нас. Лекарите, терапевтите се опитват да ни излекуват, но без нашето активно участие, болестта няма да си отиде.

Здравето на нашето физическо тяло, е изцяло в наши ръце. Ние, сме тези, които могат “да бръкнат” дълбоко в душевната травма, независимо от времето, в което е създадена, ние можем да я “излекуваме”, а чрез нея – и физическата болест.
 Как?
– Чрез фините енергийни техники ТЕС и Пренареждане на матрицата.
Бях решила да дам кратка почивка, но свикналите на ежеседмичните семинари, ме затрупаха с питания: „Кога пак?“
Ето кога: 13.07.2023 г., четвъртък, от 18.00 до 19.00 ч.
Къде: Център за енергийна терапия „Лора“, ул.“Св.Св.Кирил и Методий“46
Семинарът е безплатен, вече си имаме сформирана група за потупвания, а сега ще потупваме за здраво тяло и стабилна психика. Всеки, който, в този момент, е в София, може да заповяда.
Да оттупаме болежки и неразположения така, както само  ТЕС го могат! Както винаги, ще има и демо – с Пренареждане на матрицата.
С обич: Лора

Дата

13.07.2023
Expired!

Време

18:00 - 19:30

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.