Home Да се разделим завинаги с травмиращите ни спомени, чрез ТЕС и ПМ
Да се разделим завинаги с травмиращите ни спомени, чрез ТЕС и ПМ

Да се разделим завинаги с травмиращите ни спомени, чрез ТЕС и ПМ

Всеки, измежду нас, има своите  травматични спомени. Те  може да са  свързани със загуба на близък, любим човек, с преживяно природно бедствие или катастрофа, с болезнена раздяла, с преминаване през тежко заболяване, с конфликтни ситуации с близки, колеги, приятели. Епидемиите също генерират немалко травматични спомени.

В борбата с травматичните спомени, психолозите използват техниката EMDR. Тя се базира върху  обработка на информацията от мозъка. При нея се извършва терапия, свързана с движение на очите, което е напълно нормално състояние по време на сън. Акцентира се върху биологичните механизми, с които човек обработва тревожната информация и я приема като реалност.  Като краен резултат, след EMDR терапията,  травматичният  спомен,  преминава просто в спомен.

За разлика от всички останали терапии, ТЕС и Пренареждане на матрицата, не само намаляват СЕД(субективните единици на дистрес) от конкретния травматичен спомен, но  и извършват тоталната му подмяна, в подсъзнателната памет, с позитивен такъв.

Разбира се, няма как да отречем, че е имало ситуация, довела до появата на конкретен депресивен спомен, но в подсъзнанието, чрез тези две фини и дълбоко действащи техники, ние извършваме една хуманна трансплантация на нов спомен. Така блокираме,  завинаги, възможността към тялото да протичат нискочестотни  импулси и вибрации, водещи до редица психически аномалии и физически заболявания.

Само с един сеанс ТЕС и Пренареждане на матрицата, ние можем трайно да се освободим от дългогодишни травматични  спомени!

Ако и Вие имате такъв спомен, ако все още не може да се отърсите от преживяна травма – заповядайте  на нашия безплатен семинар.

Кога: 05 октомври 2023 год, четвъртък,  от 18.00-19.30 ч.

Къде: Център за енергийна терапия „Лора“, ул.“Св.Св.Кирил и Методий“42

Кой: водещ  семинара  – Лора Русанова, психолог, майстор-практик ТЕС и Пренареждане на Матрицата към БАРЕП

Как: записване за събитието на телефон 0877609019, чрез вайбър

или на имейл  loralu@abv.bg

 

Дата

05.10.2023
Expired!

Време

18:00 - 19:30

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.