Home Events ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ
ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ

ДА СЕ ПРЕБОРИМ СЪС ЗАВИСИМОСТИТЕ СИ

В натовареното и пълно със стрес ежедневие, всеки от нас, във всеки един момент, има нужда от доза удоволствие, от доза щастие, от макар и мъничка награда за усилие, което е положил, за постигнат резултат, за потушаване на негативна емоция или преживяна стресова ситуация.
Парченцето шоколад, вкусния бонбон, цигарата, кафето, глътката алкохол, лютата чушка са все неща, които повишават нивата на допамин и други невромедиатори на удоволствието в организма и се подобрява настроението.
С времето обаче те се връщат към първоначалните си стойности и дори спадат, което предизвиква симптоми на абстинентен синдром, отшумяващи при прием на нова и нова, и нова доза от стимулатора.
Винаги, когато свързваме определено действие с чувство за удоволствие, освобождаване от стреса или неприятни изживявания, можем да придобием навика да го повтаряме всеки път, когато изпитваме затруднения или имаме проблеми.
Ако мислите, че сте сред тези, които изпитват пристрастяване към определени храни, вещества или дейности /преяждане, хазарт/, то заповядайте на нашия безплатен семинар „Да се преборим със зависимостите чрез ТЕС и Пренареждане на матрицата“.
Чрез ТЕС ще демонстрираме как можем да се разделим завинаги с пристрастеността си към цигарите, шоколада, тестените изделия и всички неща, към които посягаме, за да се почувстваме уж по-добре.
С любимата ми техника Пренареждане на матрицата, активирайки нашата подсъзнателна памет, ще се гмурнем в миналото, там някъде – при нараненото ни ЕХО, което, в резултат на преживяна травма, е стигнало до убеждението, че точно определена храна или действие, му носи и ще му носи и занапред така необходимото емоционално равновесие.
Ще се опитаме, именно там, в този минал момент, да променим ситуацията и възникналите, в резултат на нея зависимости.
Заповядайте на нашия безплатен семинар, отделете един час, който може да промени завинаги Живота ви, към по-добро!

Кога: 11 май 2023 год, четвъртък, от 18.00 до 19.30 ч.

Къде: Център за енергийна терапия „Лора“, гр.София, ул.“Св.Св.Кирил и Методий“42

Лектор и демонстратор: Лора Русанова, сертифициран терапевт и майстор-практик ТЕС и Пренареждане на матрицата

 

Дата

11.05.2023
Expired!

Време

18:00 - 19:30

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.