Home Аз обичам своето тяло!
Аз обичам своето тяло!

Аз обичам своето тяло!

Нашето физическо и духовно здраве е пряко свързано с отношението и любовта към нашето тяло. Нашето тяло е продукт на нашите мисли. Няма болест, която да успее да пусне корени и да вирее в едно психическо здраво тяло.

Обаче…
Всекидневно мислите ни са насочени към онези неща в тялото ни, които не харесваме. Когато се разболеем изпитваме раздразнение към болестта, но и към тялото. Случва се да задържим задълго негативни емоции като гняв, негодувание, самообвинение, и натоварваме психиката си, но и физическото тяло, което е създало съответните „молекули на емоциите“.

Така забравяме простичкия факт, че тялото ни чува.

Как да променим тези нагласи с използване на ТЕС ще ви запознаем на безплатната ни лекция „Аз обичам своето Тяло“, където ще се научите:
да активирате самолечение и само-възстановяване използвайки ТЕС
да приемете тялото си такова, каквото е
да изчистите клетъчната памет
Лора ще ни покаже нейният начин как с ТЕС да промените енергията, която тялото ви излъчва. В края ще се потопите в енергията на „Аз обичам своето тяло!“
Според Лора, добър терапевт става този, който е успял да се пребори със собствените си проблеми. Ето защо доста от клиентите й са жени, преминаващи през травматични моменти в брака, семейството, майчинството, бизнеса, професията.

Кога: 24 май, 20.00 – 20.45 ч.
Къде: Facebook Live на страницата на БАРЕП
Гост-лектор: Лора Русанова, майстор-практик по ТЕС и по
Пренареждане на Матрицата, дипломиращ се психолог и терапевт по Психодрама

Лора се занимава с енергийна психология от 6 години, когато прави рестарт на живота си. В момента се дипломира като психолог и завършва дългогодишно обучение по Психодрама, сравнително нова и много успешна техника за психотерапия. Занимава се с йога, но голямата й страст са екстремните изкачвания

Дата

24.05.2023
Expired!

Време

20:00 - 20:45
Категория

Организатор

Лора Русанова
Телефон
0877609019
Email
loralu@abv.bg
QR Code

Копирането е забранено.