Home Ако „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕС
Ако „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕС

Ако „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕС

Революционна научно-подкрепена техника, която има способността да препрограмира заученото от мозъка, с чиято помощ да можеш с лекота да активираш Закона за привличането и да имаш

• повече финансово изобилие

• по-дълбоки и удовлетворяващи връзки

• висока енергия и цветущо здраве

Или казано с други думи: да се радваш на материално и духовно благоденствие – всичко това чрез преобразуване на жизнената енергия Чи на тялото ви!

Знаем, че сме заобиколени от изобилието на безкрайната вселена. Много пъти сте били смаяни от даровете, които са се изсипвали над вас като:

перспективи, възможности, подкрепа, разбирателство, красота, радост, любов, споделяне, приятелства, вдъхновение, умиротворение, благодат…

 

Всичко това е много хубаво, обаче попадали ли сте в следните ситуации:

• да сте неудовлетворени от бавното проявление на изобилие

• да сте разочаровани, че нещата не ви се получават, въпреки всичките ви усилия

• чудите се какво блокира изобилието в ОПРЕДЕЛЕНА област, при положение, че просперирате в други.

Ако се интересувате как ОЩЕ ПОВЕЧЕ да ускорите материализацията му

тази ТЕС-практика е за вас!

 

Ето какво ще получите на това 3-седмично обучение:

1. Ще научите тайната защо „Тайната“ или още Законът за привличането не работи така, както го описват експертите във филма.

2. Ще научите как да прилагате нова, научно-подкрепена революционна техника за препрограмиране на заученото от мозъка – лесна за научаване, отнема 2 минути за прилагане, и изключително ефективна – прилагат я известни спортисти и знаменитости.

3. Ще откриете онова нещо, което ви блокира и пречи да привличате желаното; ако го схванете правилно, ще увеличите с поне 50% контрола над живота си.

4. Ще научите кои са 7-те основни вътрешни конфликта, които разпиляват енергията ви на привличане заедно с ефективни практически стратегии за тяхното неутрализиране

С методите на енергийната психология (Техники за емоционална свобода или ТЕС-потупването) ще работим да премахнем енергийните ви спирачки, така че да превърнете тялото и ума си в магнит, който привлича изобилие. Практиката е подходяща за вас дори да не сте запознати с ТЕС. Техниката се научава лесно и бързо, но най-важното е, че това е водена от експерт в ТЕС и подсъзнанието практика.

Опитният ТЕС-водещ Ирена Бартън лесно ще ви отведе до несъзнателни заучени вярвания, блокиращи модели на поведение и всякакви други пречки, които сте попили, прихванали или наследили от раждането си до днес.

Внимание!

Това не е поредният семинар с информация, на който ще седите и ще си водите записки, докато водещият налива знания, които после най-вероятно ще забравите.

Не, това е практическо занятие, което води до трансформация благодарение на ТЕС! По време на практиките ще получите силни изживявания с освобождаващ ефект. Ще усетите веднага промяна в енергията си, която ще се запази във времето и ще доведе до нов начин, по който привличате изобилие. Всичко това ще бъде съпътствано с дълбоки лични прозрения.

Този семинар се базира на процес, който може да бъде повторен многократно. За целта ще получите:

• 3 групови практики с ТЕС

• материали за всеки модул

• кратко ръководство за ТЕС

• помощна форма за ТЕС-практика

• видео-записи от всеки модул

• аудио-записи от всеки модул

 

Запишете се сега! Местата са ограничени.

Водещ:

Ирена Рельовска-Бартън, мастър преподавател по ТЕС и ПМ и експерт в работата с подсъзнанието

Кога:

всеки вторник от 19 до 21 часа.

Къде:

онлайн по Zoom

Цена:

299 лв. – ранна цена при записване до 8 септември 2023г.

Цена след 8 септември 2023 г. 349 лв.

Запиши се през Магазин

 

Отзиви за семинара:

Ако „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕС Ако „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕСАко „Тайната“ работеше… къде ми е Ферарито? Препрограмиране на подсъзнанието за изобилие с ТЕС

Дата

19.09.2023 - 03.10.2023
Expired!

Време

19:00 - 21:00

Цена

299.00 лв.
Категория
Ирена Бартън

Организатор

Ирена Бартън
Телефон
0888 923 621
Уебсайт
http://www.eft4success.eu

Ирена Рельовска-Бартън е майстор-преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация по ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател (2014 г.) и Председател на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. От 2017 г. живее и преподава във Великобритания.

QR Code

Копирането е забранено.