Пренареждане на Матрицата на раждането лекува родилната травма

Пренареждане на Матрицата на раждането лекува родилната травмаМного хора не осъзнават колко е важен процеса на раждането ни за развитието на нашите убеждения и начина, по който възприемаме света. Времето, което прекарваме в утробата, споделяйки преживяванията и емоциите на майка си, самото раждане и първите шест години от живота ни ни превръщат в човека, който сме днес. Съвременните намеси в естествения родилен процес могат да ни оставят с усещането, че не принадлежим никъде, че сме отделени от света, че сме изоставени, изолирани, че не сме достатъчно добри или че не можем да бъдем обичани. Осиновените деца или деца, които са прекарали дълго време под чужди грижи имат усещане, че са отхвърлени, че не са достатъчно добри и не могат да осъществят дълготрайни взаимоотношения с другите.

Изненадващо много хора помнят своето раждане, усещането за отделяне от майка си и дори загубата на близнак в утробата. Самите вие може да сте имали травмиращо преживяване с раждането на вашите деца поради обстоятелства извън вашия контрол или не сте могли да забременеете или вече сте бременни и се страхувате от раждането.

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА НА РАЖДАНЕТО е метод за изцеление на родилната травма създаден от Шарън Кинг.

Самият метод се базира на ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Чрез него можем да се върнем в миналото и да освободим емоциите, свързани с родилните травми и да създадем ново преживяване и нова система от убеждения.

Прилагайки специални техники можем да пресъздадем родилния процес и да осъществим съвсем естествения при подходящи обстоятелства процес на свързване на майката с детето.

Създател на метода е ШАРЪН КИНГ, автор на книгата „Излекувай раждането си, излекувай живота си“, изд. „Едикта“ 2019

В дългогодишния си опит Шарън изследва как нашето раждане влияе върху живота ни сега. Благодарение на ефикасността на Пренареждане на Матрицата в достигането на експлицитната (невербалната) памет тя е имала възможността да изследва със своите клиенти влиянието на зачатието, времето, прекарано в утробата, раждането и първите 6 години върху формирането на системата ни от убеждения. Макар че методът й възниква спонтанно, благодарение на една изключително успешна сесия с бременна жена, Шарън извършва редица проучвания в областта на раждането и науката зад раждането. Благодарение на обучението си за родилни експерти има достъп до огромна литература и специалисти в областта на бременността и раждането. Методът й се основава на разбирането за важността на естественото раждане и свързването на майката с детето. Специализирайки в родилната травма Шарън помага за изцеление на травмата от осиновяването, загуба на дете, стерилитет, бременност, травматични спомени от раждането на свое дете и т.н. Тя е помогнала на много жени да имат тяхното мечтано бебе.

За кого е този метод

  • всяка жена, която е била бременна
  • всяка жена, която иска да забременее
  • всяка жена, която е раждала
  • всяка жена, която е загубила дете
  • всеки, който иска да се научи с лекота да достига до несъзнателните спомени
  • всеки, който усеща, че появяването му на бял свят е било по един или друг начин проблематично ИЛИ работи с такива клиенти
  • практици по ПМ, които искат да неутрализират родилни травми –много клиенти отиват в утробата или по време на раждането си в сеансите си
  • изобщо всеки, който е раждан

С Пренареждане на Матрицата на раждането можете да се върнете в утробата и да промените процеса на раждането си, което ще доведе до промяна на енергията, настроението и усещането ви за благополучие в настоящето.

Шарън учила при безброй водещи учители в полето на емоциите, енергията и здравето. Постепенно започнала да обединява наученото и да го усъвършенства. Години наред специализирала върху преживяванията по време на раждането и как те влияят на емоционалното здраве по време на детството и в по-късните години. Разработила протоколи за Пренареждане на Матрицата на раждането, които се превърнали в крайъгълен камък в техниката за самопомощ, наречена Пренареждане на Матрицата. Става водещ специалист в тази област и нейните техники са публикувани в книгата “Пренареждане на Матрицата с ТЕС”, издадена от издателския гигант Hay House през август 2010. Книгата й “Излекувай раждането си, излекувай живота си” излиза през септември 2015 г. и вече е преведена на корейски, румънски и български езици.

Сега продължава се развива своите техники и да прави семинари и обучения върху тях по целия свят. В момента се специализира да обучава хората как да намерят жизнената си цел, да изчистят моделите на предците си и да работят с миналите си животи. По този начин разширява работата по Пренареждане на Матрицата на раждането и им позволява да открият това, за което са дошли на Земята със семинара върху Матрицата на жизнената цел.

Шарън е чест лектор на уебинарите от програмата за Пренареждане на Матрицата, които се посещават от хиляди практици по Пренареждане на Матрицата и ентусиасти от целия свят.

Едно от основните й качества е способността й да отключва потенциала на хората. Тя е интуитивна и състрадателна и може да помогне на хората като освети блокажите им и внимателно ги трансформира, комбинирайки емоционална и енергийна работа. Поради това работата й печели популярност из целия свят.

Обича да работи и с цветове и използва системата Цветно огледало и лечебния вариант – Дикша в своята мисия да пробужда, трансформира и помага на другите да направят същото.

Преподавала е Пренареждане на Матрицата на раждането в: Австралия, Канада, Чехия, Дания, Германия, Южна Африка, Обединеното кралство, Съединените щати,България, Румъния, Чили.