Втора международна конференция по Пренареждане на Матрицата

На 25 и 26 септември 2015г в гр. Бирмингам, Великобритания, се проведе втората международна конференция по Пренареждане на Матрицата, един от най-популярните методи в енергийната психология. Учени, експерти, преподаватели и почитатели на метода от цял свят, в това число и от България, се събра в хотел Hilton Birmingham Metropole, за да научат новостите в тази област.

Българската група се води от председателя на Българската асоциация за развитие на енергийната психология Ирена Рельовска-Бартън, преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy.

Водещ лектор през първия ден бе световно-известният клетъчен биолог и автор на бестселъра „Биология на убежденията“ (изд. „Изток-запад“ 2012 г.) д-р Брус Липтън, лауреат на наградата за мир Гоа 2009. В еднодневната си презентация харизматичният учен запозна аудиторията с изследванията си в областта на стволовите клетки и какви биологични промени, в т.ч. болестни, настъпват в нашите тела като резултат от наши възприятия, мисли и вярвания.

През втория ден вдъхновяващи лекции свързващи науката и духа изнесоха ТЕС Мастър Карл Досън, създател на метода Пренареждане на Матрицата, д-р Дейвид Хамилтън, учен-фармацевт, автор на 6 книги на Хей Хаус и експерт в плацебо-ефекта, д-р Робърт Холдън, чиято новаторска работа е представяне многократно по ВВС, Опра Уинфри и Фестивалите на ХейХаус, и др.