bruceНа 25 и 26 септември т.г.в гр. Бирмингам, Великобритания, ще се проведе втората международна конференция по Пренареждане на Матрицата, един от най-популярните методи в енергийната психология. Учени, експерти, преподаватели и почитатели на метода от цял свят, в това число и от България, ще се съберат в хотел Hilton Birmingham Metropole, за да научат новостите в тази област.

Българската група ще се води от председателя на Българската асоциация за развитие на енергийната психология Ирена Рельовска-Бартън, преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската EFTMR Academy.

Водещ лектор през първия ден е световно-известният клетъчен биолог и автор на бестселъра „Биология на убежденията“ (изд. „Изток-запад“ 2012 г.) д-р Брус Липтън, лауреат на наградата за мир Гоа 2009. В еднодневната си презентация харизматичният учен ще запознае аудиторията с изследванията си в областта на стволовите клетки и какви биологични промени, в т.ч. болестни, настъпват в нашите тела като резултат от наши възприятия, мисли и вярвания.

През втория ден вдъхновяващи лекции свързващи науката и духа ще изнесат ТЕС Мастър Карл Досън, създател на метода Пренареждане на Матрицата, д-р Дейвид Хамилтън, учен-фармацевт, автор на 6 книги на Хей Хаус и експерт в плацебо-ефекта, д-р Робърт Холдън, чиято новаторска работа е представяне многократно по ВВС, Опра Уинфри и Фестивалите на ХейХаус, и др.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org