КарлДосън БНТПо време на посещението си в България ТЕС Мастър Карл Досън гостува на БНТ в предаването "Здравето отблизо". Той сподели как нелечим физически проблем го е накарал да потърси алтернативни подходи. Изключителният ефект от прилагането на ТЕС преобръща живота на Досън.

Той разказа, че методът му Пренареждане Матрицата се базира наизвестната на психолозите теория на частите. По време на стресираща ситуация психиката замръзва и отделя в подсъзнанието част от съзнание, която съдържа пълната информация на случващото се: взеки звук, цвят, мисъл, емоция, начина на дишане, какво е станало в ситемата от меридиани на човешкото тяло, отговарящи за различните органи. Ето защо когато си припомняме стара стресова ситуация или житейско преживяване от настоящето стимулира спомена за такава, ние отново изживяваме същите физиологични усещания, мисли и вярвания. Чрез припомнянето и повторното усещане на преживяната едновременно с прилагането на ТЕС под формата на медитация и общуване с тези части от съзнание, ние успяваме да неутрализираме негативната физиологична реакция, а също и да променим възприятието си за случилото се. На това се дължи дълбоко-трансформиращия ефект на метода.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org