university

Писмо от

Жан-Мишел Гуре, президент на IFPEC, Френския институт по енергийна психология:

''За първи път във Франция, се преподава клиничен ТЕС в Университета по медицина като част от специалността „Кратки терапии”, заедно с хипноза и EMDR (Десенситизация и Повторна Преработка на Информация). Част от нашата мисия е да повишим осведомеността и да приемем ЕП (енергийната психолохия) в клиничната практика по цял свят.

Клиничният ТЕС намира своето място във факултета по медицина в град Лион, Франция.

SharonМеждународният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма- Шарън Кинг, идва в България по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Център за здраве и образование „Едикта“ във връзка с издаването на книгата й „Излекувай раждането, излекувай живота си“ на български език. В същото време г-жа Кинг ще направи безплатна демонстрация на метода Пренареждането на Матрицата на раждането за широка аудитория. Събитието ще се състои на 21 март 2019 г в Парк-хотел Москва, а от 22 до 25 март ще бъдат проведени специализирани семинари само за ТЕС практици.

Книгата на Шарън вече е преведена и на български език и можете да я поръчате онлайн или да я намерите в книжарници Хеликон, Сиела и др.

941801Председателят на БАРЕП, Ирена Рельовска-Бартън даде интервю за вестник Монитор, в което разказа как методите на енергийната психология могат лесно и трайно да помогнат при безпокойство и страхове.

"Хората започват с някакъв проблем - напр. притеснение от разговор с непознати и притреперване в гърдите в такива ситуации. Връщайки се назад във времето, си припомнят за много кратко време аналогични случки, когато са били сред непознати, сами или изолирани. Например заминали са да учат в чужд град или като малки са били изпратени на детски лагер. Тези неща остават в детското съзнание много дълбока диря и може да се окаже корена на проблема с тревожността. "

 

aamet logo 145За първи път в историята организация на британското правителство прие нарастващата база научни данни за прилагането на ТЕС (Техника за емоционална свобода / EFT) и ТМП (Терапия на мисловното поле / TFT) при лечение на Посттравматично стресово разстройство (ПТСР / PTSD).

marti

Как да излекуваме тялото и душата си?

Дискомфортът ни съпътства често - душевен или физически. Няма как да сме в непрекъсната еуфория, но все пак - как да не отиваме и в другата крайност? 

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org