Сертификационно обучение по Техники за емоционална свобода в СОФИЯ
Jun 24

Сертификационно обучение по Техники за емоционална свобода...

Сертификационно обучение за придобиване на знания и умения за практик в прилагане на ТЕС върху...

 

Сертификационно обучение за придобиване на знания и умения за практик в прилагане на ТЕС върху...

Loading map...
 • barepБАРЕП EFTMRAlogo

  в сътрудничество с 

  EFTMR Academy (Великобритания) организира сертификационен семинар по ТЕС 

   

  ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА (EFT), са най-известния метод от ново направление в психологията, наречено енергийна психология. Те комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната медицинска наука с древното източно знание за тялото и фините (меридианни) енергии, които протичат в него. Това са енергиите, които се регистрират със съвременните медицински уреди при правене на електро-кардиограма, електро-енцефалограма и др.

  Самата техника представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки, докато се изпитва негативната емоция, което помага за бързото, в рамките на няколко минути, освобождаване от неприятното чувство. С медицински изследвания е установено, че това изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство“. Този сигнал прекъсва връзката между мисълта, чувството и физическото усещане на тялото, които съответстват на това негативно усещане. „Изтриването“ на негативното чувство възстановява капацитета за рационално мислене и способностите за намиране на решения.

  ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, тревожни и компулсивни разстройства, ПТСР, безсъние, алергии, пристрастявания към алкохол, цигари и др., свръхтегло, болки и физически заболявания. С тази техника е по-достъпно от всякога да влезем в блестяща физическа форма и да подобрим самочувствието си. Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.

  ДРУГИТЕ ЗА ТЕС

  д-р Дийпак Чопра: ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

  Д-р Норм Шийли, Президент на Институт за здравето „Холос“: Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.

  Луиз Хей: "Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само "да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си."

  Джак Канфийлд, автор на „Пилешка супа за душата“: ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години

  Уважавани терапевти като д-р Менис Юсри и мотивационни преподаватели като Джак Канфийлд (автор на „Пилешка супа за душата“) я прилагат в техните семинари като най-бързодействаща за освобождаване от редица негативни състояния.

  Към кого са насочени семинарите:

  • психолози (в т.ч. и студенти), психотерапевти, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния и могат да прилагат ТЕС в работата си с клиенти;
  • професионалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР-терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
  • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;
   

  Ще научите:

  • как работи Основната рецепта в 10 отделни техники
  • как с лекота да стигате до подсъзнанието
  • кои са причините ТЕС да не работи и как да ги отстраните
  • как да прилагате ТЕС върху клиенти и да имате резултат
  • как да подпомогнете изцеление на болестите с използване на ТЕС, като отстраните емоционалните им причини
  • как да помогнете на клиентите си да преодолеят ограничаващите мисли и схващания за себе си като ги елиминирате с ТЕС
  • как да подобрите живота си и на клиентите си чрез отстраняване на вътрешни конфликти с помощта на ТЕС

   

  Ще получите:

  • печатно ръководство по ТЕС
  • аудио-записи на семинара с лекциите и демонстрациите
  • електронен сертификат за ТЕС-практик - листване в електронния регистър на сертифицираните практици по енергийна психология на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология)
  • право да се използва логото на БАРЕП за професионалните Ви изяви и практика
  • условия да развивате индивидуална практика, споделяне на опит и обмен на сеанси
  • възможност да анонсирате своите демонстрации, практикуми и обучения на сайта на БАРЕП
  • ползите да бъдете част от професионална общност, посветена да популяризира методите на работата Ви сред обществото

  Участието в семинара драматично ще подобри живота на Вас и Вашите клиенти

  ТЕС представлява първо ниво в обучението по Пренареждане на Матрицата.

  Целта е обучаващите се да придобият знания и умения в прилагане на ТЕС върху друг човек (клиент).

  Водещ:        

  Ирена Рельовска-Бартън (www.eft4success.eu) MatrixMasterTrainer международен преподавател по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата (Великобритания), член е на Международната асоциация за развитие на ТЕС EFT International. Тя е единствената българка от около 300 души в света с академичния сертификат по ТЕС от създателя на метода Гари Крейг. Основател и Управител на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризира методите на енергийната психология чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения. Ирена е причината ТЕС Мастър Карл Досън, нейният британски ментор, и експертът по родилната травма Шарън Кинг да преподават ТЕС и Пренареждане на Матрицата в България. Неин е преводът на трудното за превод име Matrix Reimprinting като Пренареждане на Матрицата. Заради експертното й познаване на терминологията на двата езика тя консултира българските преводи на книгите на Карл и Шарън. Чрез видеоклипове в интернет показва прилагането на ТЕС по разнообразни проблеми. Позната в международната ТЕС-общност от  2017 г. Ирена живее и преподава ТЕС във Великобритания.
   

   Обучението се провежда в три последователни дни (събота, неделя и понеделник).

  Програма на обучението:

  1-ви ден

  10.00-11.30 ч. Въведение към обучението - представяне на лектора, участниците, очаквани резултати, цели и правила. История на меридианното потупване и ТЕС. Откривателското твърдение на Гари Крейг. Научни изследвания за ефективността на ТЕС. Области на приложение.

  11.30 - 11.45 ч. Кафе пауза

  11.45 -13.00 ч. Основна рецепта в ТЕС (дългата формула), психологическо преобръщане, аспекти в ТЕС. Техника на ограниченото дишане – лекция и практическо упражнение.

  13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

  14.00- 15.30 ч. Създаване на специфични установки. Промяна на възприятието. Тестване на резултатите от приложението. Детективска работа и„Корена на проблема“.

  15.30 -15.45 ч. Кафе пауза

  15.45 - 18.00 ч. Техника „Преследване на болката“- лекция с демонстрация и практическо упражнение по двойки. Въпроси и отговори по практическото упражнение. „Филмовата техника“ - лекция с демонстрация.

  2-ри ден

  10.00-11.30 ч. Въпроси и отговори. Преговор на наученото през първия ден. „Филмовата техника“- практическо упражнение по двойки.

  11.30 - 11.45 ч. Кафе пауза

  11.30 -13.00 ч. Въпроси и отговори по „Филмовата техника“. Прилагане на ТЕС за фобии – лекция и демонстрация.

  13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

  14.00- 15.30 ч. Проблемът на връхната точка. Грижа за ТЕС-консултанта. Изграждане на разбирателство с клиента. Калибриране. Допълнителни точки. Техника „Разкажи историята“ - лекция с демонстрация.

  15.30 -15.45 ч. Кафе пауза

  15.45 - 18.00 ч. ТЕС в групи - „Взаимни ползи“. ТЕС по телефон и Скайп. „Нежните“ техники: Техника „Прокрадване към проблема“ и техника „Травма без сълзи“- лекция с демонстрация и практическо упражнение в група. Въпроси и отговори по практическото упражнение.

  3-ти ден

  10.00-11.30 ч. Тънкости в приложението. Психологическо преобръщане и вътрешни конфликти. Усъвършенствани установки. Пречки пред успеха и как да ги премахнем. Техника „Боклук и злато“ - лекция с демонстрация.

  11.30 - 11.45 ч. Кафе пауза

  11.30 -13.00 ч. Преструктуриране на възприятието (reframe). Подготовка на клиента (pre-frame). Пристрастявания и зависимости – демонстрация и практическо занимание в група.

  13.00 - 14.00 ч. Обедна почивка

  14.00- 15.30 ч. ТЕС за физически дискомфорти и болести. Техника „Преследване на болката“. МЕТА-медицина (Германска Нова Медицина) и НДИС (UDIN).Биологическият смисъл на болестта. ТЕС и психо-соматика.

  15.30 -15.45 ч. Кафе пауза

  15.45 - 17.00 ч. „Двореца на възможностите“ – основни концепции. ТЕС за „опашките“ (tail-enders). Негативни вярвания и дълбоко-вкоренени убеждения.Техника „Б-А-В-Е-Н“ ТЕС за разкриване на негативни убеждения - лекция и практическо упражнение по двойки. Въпроси и отговори по практическото упражнение. Зареждане на полето с позитивно поведение – практическо занимание в група.

  Отзиви за семинара

  Testimonial-IconНямах очаквания за семинара, но съм извисен след тези 3 дни. Думата е извисен. Смятам, че Ирена живее мисията си. А също така си личи това да си натрупал опит. Вече започнах да го препоръчвам на хора, които ми пишат от сайта, с удоволствие го препоръчвам и на колеги. ТЕС и Пренареждане на Матрицата осветяват и лекуват тъмните неща, задържани в Душата. Те са инструмент, осветяващ Истината. Освобождават Сърцето и Любовта. Благодаря Ви. ~ Павел Тодоров, психолог

  Testimonial-IconНа семинара научих нови неща. Получих и осмислих безценно знание, необходимо за мен в този момент. То даде нов тласък и широта на вижданията и възможностите ми. Умения, които да ползвам в практиката си. Запознах се с безценни хора и мисля, че моите тяло, ум и душа резонираха напълно с тях. За мен Ирена е прекрасен учител, който носи най-ценното - възможността да вдъхновява! ~ д-р Пламенка Томова

  Изключително съм доволна от семинара - получих самопознание; техники за достигане до подсъзнанието и нови методи за рабоTestimonial-Iconта с "проблема". Материалът беше поднесен много заинтригуващо и с много страст от Ирена. След семинара не съм спирала да практикувам върху себе си. Мнението ми е, че ТЕС е изключително силен инструмент в една терапия, дори ми се струва, че самия ТЕС и Пренареждане на Матрицата са вид терапия. ~ Хр.Ковачева, психолог

  Беше върховно преживяване! Благодаря! За новите знания, за новите опитности, които придобих. За новите хора, които срещнах! И за вратите, които се отвориха пред мен.~ЯнаМицева, сертифициран практик

  ТЕС проTestimonial-Iconменя гледната точка, убежденията и начина на живот с лекотата на вълшебна пръчица.ТЕС е начин на живот.~Марина

  С голяма отговорност и от сърце, моето вътрешно Аз иска да обяви своята благодарност и да заявя пред целия свят, та и отвъд него за съществуването на ТЕС.Още от първия ден на семинара започнаха положителните трансформации и сега се чудя защо чаках след като ни е дадено нещо, с което винаги да сме в златната среда – да бъдем отпуснати, щастливи и усмихнати! Огромно Благодаря на Ирена за отдадеността, с която ни въведе в този чуден свят.~Албена

  Testimonial-IconМила Ирена, Благодаря ти за Магията. Благодаря ти, че само след 3 дни ТЕСване аз вече гледам на живота си с погледа на ‘‘търсещия‘‘, а не на ‘‘отлагащия‘‘. Благодаря ти, че сподели с нас знанията и любовта си към ТЕС. Както е казал един мъдър човек - ‘‘Няма печеливши каузи, има хора с каузи, които печелят.‘‘ И аз вярвам, че ти си точно такъв човек. Благодаря ти още веднъж и успех! ~Лора

  Техниката, която научих в рамките на няколко дeна ме накара да се чувствам вълшебно. За кратък момент, човек успява да намали стреса и напрежението от себе си. Ако трябва да опиша чувствата си, то те са: Благодаря на себе си, че се доверих на усещанията си и изкарах курса. Чувствам се удовлетворена от наученото. Благодаря на създателя на ТЕС – Гари Крейг. Най-много благодаря за любовта и отдадеността на Ирена, с която тя ни Testimonial-Iconдаряваше през тези три дни. Тръгвам си пречистена, усмихната, щастлива, изпълнена с нови знания и усещания, които ще предам нататък. ~Олга

  ТЕС семинарът за мен беше едно вълнуващо преживяване. Нямах очаквания, но ми се случиха много интересни и неочаквани от мен трансформации. Сигурна съм, че ТЕС ще продължи да бъде част от моя живот.Благодаря на Ирена!От сърце ти пожелавам успех! С много обич ~Камелия.

  EFT testimo


  МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ
  •    По време на семинара ще следваме всички препоръки на Министерството на здравеопазването на РБ за безопасност на присъстващите.
  •    За целта семинарът ще се проведе в по-голямо помещение, което да позволи безопасно разстояние от 2 м между участниците.
  •    Ще бъдат осигурени предпазни маски и дезинфектант
  •    Предвидено е регулярно хигиенизиране на помещението

  Забележка
  В зависимост от епидемиологичната обстановка в страната, може да се наложи отлагане на датата на семинара. Внесените суми се запазват за новата дата. В случай, че се откажете от семинара, може да получите внесената сума, ако това стане до 3 седмици преди началото му, а след това – намалена с административна такса от 50 лв.

  Цена 800 лв. (включваща електронния сертификат/листване на уебсайта на БАРЕП, ръководство, аудиозапис на семинара и кафе-паузи). При записване заедно с обучението по Пренареждане на Матрицата цената е 700 лв.

  Място на провеждане: София,

  дати: от 24 - 26 юни 2022

  Телефони за информация и записване

  0888 923 621

  02 427 34 89


  Save

  Save

  Save

  Loading content, please wait.
 • Category
  ТЕС семинар ниво 1 и 2
 • Date & Time
  Jun 24 2022 at 10:00 - Jun 25 2022 at 18:00
 • Location & full address
  Гр. София
 • Event Admins
  Ирена Рельовска-Бартън

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org