BAREP_carusel_1-chervena-papka+arrow BAREP_carusel_2-globe+arrow BAREP_carusel_3+arrow

Намерете подходящо обучение или семинар

Елате на сертификационно обучение, отворена демонстрация или семинар с енергийна психология.

Изберете сертифициран практик или преподавател

Намерете своя сертифициран практик или преподавател в областта на енергийната психология

Безплатно ръководство по ТЕС

Започнете да потупвате още сега - в 30 страници в подробности ще се запознаете и с лекота ще можете да приложите ТЕС на практика

 

pexels photo 568027При първата ни среща тя беше на 46 години. В последните 3 от тях потопена в почти постоянна депресия. От какво ли не. Но най-вече от безизходните отношения с мъжа си. Заради пиянството му. Заради агресията му. Заради физическото насилие. Заради финансовата зависимост от него. Заради страданията, които двамата причиняват на 16-годишната си дъщеря. Два пъти опитвала да го напусне, но се връщала след броени дни. Жената пиеше антидепресанти от години и имаше диагноза „биполярно разстройство“. 3 години ходила на класическа психотерапия. Подлагала се на регресия, старала се да прави йога. Не успяла да се измъкне от омагьосания кръг.

Забележка: Тази статия предполага, че сте запознати с ТЕС

pexels photo 568027При първата ни среща тя беше на 46 години. В последните 3 от тях потопена в почти постоянна депресия. От какво ли не. Но най-вече от безизходните отношения с мъжа си. Заради пиянството му. Заради агресията му. Заради физическото насилие. Заради финансовата зависимост от него. Заради страданията, които двамата причиняват на 16-годишната си дъщеря. Два пъти опитвала да го напусне, но се връщала след броени дни. Жената пиеше антидепресанти от години и имаше диагноза „биполярно разстройство“. 3 години ходила на класическа психотерапия. Подлагала се на регресия, старала се да прави йога. Не успяла да се измъкне от омагьосания кръг.

По време на първата ни сесия, тя беше убедена, че не може да се справи сама с парите, защото е зависима от мъжа си, нищо че работи и има собствени доходи. Беше сигурна, че иска да го напусне. И още по-сигурна, че няма да намери сили, защото два пъти вече се е проваляла. В края на сесията, сякаш „пелена“ й падна от очите и тя прозря, или по-скоро си спомни, че всъщност обича работата си, че има предложение дори за повишение, което се е страхувала да приеме, че доходите й са добри и  дори ще се увеличат. Потупвахме и с всеки рунд тя осъзнаваше истини за себе си, които беше погребала дълбоко в подсъзнанието си, а с тях и способността си за трезва преценка. Радваше се, ставаше все по-уверена, изненадваше се всеки път, когато измервахме нивата на проблемните теми и те се оказваха все по-приближаващи се до нула. И все не вярваше, че чудото пред очите й се случва, благодарение на силата на тази толкова проста и леко шеговита за прилагане техника. Тъмните кръгове под очите й едва се забелязваха към края на сесията. Красивото й лице просветляваше все повече. Чу се смехът й и самата тя се изненада. Защото за 30 минути беше осъзнала, че парите всъщност не са основният й проблем. Намери изход.

Още в седмицата след първата ни среща беше изхвърлила обичайната сутрешна апатия и ставала рано, за да приготвя закуска за дъщеря си и да й сготвя топла храна за вечеря. Беше се записала на дълго отлаган курс по танци и беше спечелила бас с невярващи колеги, че сама ще направи и занесе баница в офиса. Всички знаели, че не обича да готви.

Видяхме се в още няколко сесии. Открихме още скрити страхове и погрешни убеждения за себе си, които я бяха мъчили години наред и й бяха пречили да изгради живота си по своя мярка. Освободихме я от вината, която я душеше, че не е напуснала мъжа си досега.

ВЗЕМЕТЕ ВАШЕТО БЕЗПЛАТНО РЪКОВОДСТВО ЗА ТЕС

Нямам търпение да споделя с Вас магията на ТЕС

Terms and Conditions

 

Тя трансформира страха си от неизвестното да остане сама. Работихме с убеждението й, че не може без антидепресантите. Отиде си и страхът, че няма да се справи сама с грижата за дъщеря си. Дори се погрижи и за нейната терапия. Освободи се от неувереността в собствените си способности. Видя себе си и живота си от друг ъгъл и този ъгъл й хареса.

pexels photo 712413 1След 4-тата ни сесия ми съобщи, че е капарирала новото си жилище. Че дъщеря й е щастлива. Че е приела повишението в работата си. А, и някак между другото хубаво, почти на вратата, усмихнатите й устни изчуруликаха: „ И спрях лекарствата. Психотерапевтът ми каза, че съм толкова добре, че мога да ги спра. Аз започнах да ги намалявам, откакто работим с теб, ама не ти казах, защото не вярвах, че  ще ги спра.“

Година и половина по-късно, жената продължава да живее с дъщеря си в новия им апартамент. Спокойни са. И стават все по-уверени в себе си. Тя вече обмисля идеята да допусне нов човек в живота си и за това има желание отново да поработи с ТЕС. А когато я срещнах, ме убеждаваше, че само ще ми загуби времето…                                                

 

Автор: Бранимира Перфанова – сертифициран практик по ТЕС от Международната асоциация за развитие на енергийните меридианни техники  AAMET International;  сертифициран практик на майсторско ниво по ТЕС към британската EFTMR Academy, сертифициран практик по Пренареждане на матрицата с ТЕС и Пренареждане матрицата на раждането към EFTMR Academy; Член на Международната организация Energy Therapy World-Wide и Българската асоциация за развитие на енергийната психология БАРЕП.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org