Предстоящо обучение по Пренареждане на Матрицата Irena sm 2019

28 ноември - 1 декември 2019 г.

с Ирена Рельовска-Бартън

мастър-преподавател към EFTMR Academy (Великобритания) от 2014 г. единствения сертифициран преподавател по ПМ в България

 Пълната програма за събитието и информация за записване можете да намерите тук

 Вижте гостуването на Ирена Рельовска-Бартън в "Духът на здравето" по БиТиВи

 

По покана на БАРЕП ТЕС-Мастър и автор на бестселъра на Хей Хаус„Пренареждане на Матрицата с ТЕС" и създател на едноименната терапевтична техника КАРЛ ДОСЪН проведе в София 3 семинара за обучение на практици по Пренареждане на Матрицата в периода 2014 - 2016 г.

Към кого са насочени семинарите:

 • психолози, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти, които помагат в преодоляване на негативни състояния;
 • специалисти от алтернативните методи за здравето и благополучието: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, СКЕНАР-терапевти, енергийни лечители, масажисти и юмейхоисти, йога-инструктори;
 • хора, търсещи ефективни методи за лична трансформация;

Обучението предполага практически умения за работа с ТЕС (ниво 2).

Семинарите се провеждат със симултанен превод и печатно ръководство на български език.

Какви са ползите за вас:

 • научавате се с лекота да стигате до подсъзнанието
 • овладявате методи, които могат драматично да подобрят качеството на работата ви
 • получавате професионално обучение на български език в родната ви страна
 • учите от най-добрите - световно-известен и утвърден преподавател, създател на метода
 • спестявате високите разходи за транспорт и нощувки за обучение в чужбина
 • специални цени за българи
 • безплатна книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС"

MatrixSolidLogo-sm„ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА“ е терапевтична техника надграждаща ТЕС, разработена през 2008 г от Карл Досън, Представлява форма на водена от терапевта медитация с ТЕС, при която сегашното „Аз“ се връща в миналото, за да помогне на минало „Аз“, което е преживяло стресиращо събитие. Чрез прилагането на ТЕС се освобождава емоционалния товар, което води до трансформация и дълбоки прозрения на индивида и неговите взаимодействия със заобикалящия го свят.

Пренареждане на Матрицата се прилага за същите психо-емоционални (панически, пост-травматични и депресивни разстройства, фобии), психо-соматични (високо кръвно, свръхтегло, хранителни разстройства и т.н.) или физически проблеми (като спомагателна терапия при алергии, фибромиалгия, физическа болка и т.н.), както и ТЕС, но заради медитативнвата компонента стига с лекота до по-дълбоки пластове на ума.

Направените иследвания с енцефалограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата показват, че мозъчните вълни спадат до тета и дори делта (като при дълбок сън). Ето защо чрез прилагането й се откриват неосъзнати емоции, скрити в подсъзнанието, включително до преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания.

Интуитивна техника, Пренареждане на Матрицата лесно стига до корена на проблема. Изключително ефективна е зацеленасочено осъзнаване и премахване на ограничаващи схващания. Най-отличаващото я качество от останалите техники, базирани на ТЕС, е че прилагащият я замества старите саморазрушаващи възприятия за себе си и света с нови.Това драматично подобрява емоционалното и физическото здраве, възвръща душевния баланс и повишава качеството на живота. Много хора, които я прилагат имат дълбоко-трансформиращи и мистични преживявания.

Джил Едуърдс, бестселъров автор на „Съзнателна медицина“ и още 6 книги преведени на български език, за книгата „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“:

Тази книга е превъзходна! Истински принос към новата парадигма в мисленето и здравето. 

Karl Martina seminar

Карл Досън, създател на метода Пренареждане на Матрицата, е един от 29-те ТЕС мастъри в света. Автор на бест-селъра на Хей Хаус „Пренареждане на Матрицата с ТЕС“ (2010 г.), преведен на 14 езика, и „Промени убежденията си, промени живота си“ ( 2014 г.), и двете преведени на български език.

Карл е водещо име в енергийната психология, авторитет и лидер в световната ТЕС-общност, обучил над 4000 практици в 20 държави на 4 континента, сред тях известни лекари, психолози и др. специалисти от помагащите професии, както и непрофесионалисти.

Карл е мотивационен лектор в областта на себеразвитието, заставал на форуми редом до Луиз Хей, д-р Брус Липтън, Грег Брейдън, Каролин Мейс, Мариан Уилямсън, д-р Дейвид Хамилтън, Лин Мактагарт и др.

Карл е един от основателите на най-голямата професионална организация по енергийна психология AAMET International и почетен председател на БАРЕП.

През 2006 г. няколко необичайни събития променят начина, по който прилага ТЕС с феноменални резултати за клиента, давайки началото на метода Пренареждане на Матрицата. Това го кара да потърси ново разбиране за причината и освобождаването на травмата. Изумен от резултатите Карл експериментира и доразвива новата техника. Обширното му наблюдение и опита му с много различни случаи на емоционална травма и физически болести му помагат да оформи и систематизира метода, който от 2008 г. той започва да преподава по света.

Пренареждане на Матрицата е съвкупност от нови авангардни техники. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация. Отличава се със способността си бързо да трансформира връзката ни с миналото, създавайки промени в емоционалното и физическото ни състояние в сегашния момент.

 

Карл Досън в българските медииKarl BTV

БиТиВи, „Духът на здравето“

БНТ, „Здравето отблизо“

сп. „Осем“ –„Сърцето пази спомените“

сп. „Жената днес“ - ''Изцелението се крие в промяната на подсъзнателните убеждения''

 

 

Отзиви за семинарите на Карл Досън

 д-р Атанас Гълъбов, хомеопат, сертифициран практик (виж видеото)

Вторият кардинален момент в моят живот е когато научих за съществуването на техниката за емоционална свобода (ТЕС) и още повече за Пренареждане на Матрицата. Преживяванията, които съм имал лично от практикуването на тази техника промениха живота ми. Мога да го кажа с чиста съвест и това, което за мен е изключително важно е, че те ти дават едно наистина много дълбоко разбиране за същността на човешката природа и как бързо и ефикасно да помогнем на хората по един бих казал достъпен и човешки метод, защото това наистина е може би най-съпричастния метод, който можем да предложим на нашите пациенти.  

Орлин Баев, психотерапевт, сертифициран практик (виж видеото)

ТЕС и Пренареждане на Матрицата са комбинация от няколко школи: НЛП, поведенческа терапия и сугестия, работи се в лек транс, а в ТЕС присъства и ЕМDR. Това са техники, които да прихванат вниманието на човека, докато е дълбоко в своето преживяване, за да се получи едно разместване на паметовите следи, за да се пренаредят след това. Това е научното обяснение, защото [с ТЕС и ПМ] се прониква дълбоко в дългосрочната памет.
Има си научно обяснение и това е хубаво, че не летим в някакви облаци.
Извън това обаче стигаме до енергията.  И независимо как ще го наречем: Полето, Матрицата, колективно несъзнавано, лично несъзнавано или лично поле или групово поле, работата на такава дълбочина наистина променя нещата, променя личната енергия на човека. Опитите да промениш паметта [са едната страна на методите], защото с това работим, с паметови следи, но вярването, че паметта не е само в мозъка, че той само предава, че е по-силно сърцето в хиляди пъти и че то променя нещата – това е истинското ядро на този метод.
В Пренареждането на Матрицата, метод, който е по-силен от ТЕС и който силно резонира с мен, виждам една простота, но в добрия смисъл. Няма прекалено много техники и разплуване на нещата в методология, в теория, в прекалено много думи. С малко думи, но много ясна структура на метода се стига до дълбочина. В ПМ, метода на Карл Досън има удивителна простота, която обаче работи.

д-р Йоанна Йорданова, хомеопат, сертифициран практик

От години познавам техниките от книги и видео-клипове в мрежата, прилагала съм ТЕС с успех върху себе си и се чудех какво повече мога да науча.

Обучението обаче при преподавател с богат опит, с умение да представи методите по един достъпен начин и най-вече практиката под наблюдението на Карл, ми дадоха увереност, че мога да го правя върху моите пациенти.

В енергийната психология, както и при хомеопатията, търсим емоционалната първопричина за проявяващото се физическо неразположение или болест. По време на практиката на семинара се убедих с каква лекота методът Пренареждане на Матрицата „припомня“ конкретното събитие и елиминира енергията на травмата.

Но може би най-важното достойнство на този метод е възможността на подсъзнателно ниво да се замени негативното убеждение възникнало в резултат на травмата с ново, положително.

Марияна Младенова, психолог, сертифициран практик

Семинарът беше страхотен, а Карл Досън е невероятен професионалист. За мен беше истинско удоволствие и много приятно преживяване.

д-р Нина Еленкова, стоматолог и хомеопат, сертифициран практик

Това беше невероятно преживяване, едно пътуване, сливане с Вселената ... аз още не намирам дори думите. Мисля, че е най-земния, естествен, логичен, лесен начин да се докоснем до невидимото, до нас самите, да се лекуваме и да помагаме на хората.

Богиня Попова, сертифициран практик

Организацията беше отлична, учителят - на световно ниво, атмосферата - предразполагаща към разширяване и същевременно непринудена и приятелска, Беше полезно, беше и приятно. Още веднъж благодаря за усилията и за заразителния ентусиазъм.

Антоанета Борисова - дула, сертифициран практик (видео)

Ива Богоева - сертифициран практик (видео)

Забележка: Обичайното обучение по ПМ в англоезични страни има следната структура:

 • 2-дневен семинар
 • дистанционна работа чрез учебни видео-филми
 • изпит за сертификат.

Когато се преподава на чужденци обучението е максимално интензивно: 

 • 4-дневен семинар
 • сертификат
 • описание на 2 случая (дистанционно).

Завършилите успешно семинара по Пренареждане на Матрицата могат да се листват в електронния регистър на сертифицираните практици по Пренареждане на Матрицата www.matrixreimprinting.com и в електронния регистър на БАРЕП.  

Методите за плащане

По банков път

IBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП
BIC:STSABGSF Банка ДСК ЕАД;
Основание: [името на събитието, за което плащате];
Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя/БУЛСТАТ на фирма]

РауРаІ През бутона Donate най-долу на уеб-страницата в черната лента. В полето за сума напишете сумата на събитието евро и продължете плащането с Ваш профил в РауРаІ или чрез регистриране на дебитна или кредитна карта. (Забележка: РауРаІ извършва разплащанията във валути, различни от левове.)

През ЕРау През бутона ДАРИ! най-долу на уеб-страницата (в черната лента). В прозорчето за сума напишете сумата, която искате да преведете и натиснете бутона "Плащане он-лайн", който ще ви прехвърли към ЕРау, където ще пише Получател на превода 8941986785. Като пояснение моля напишете трите си имена, тъй като ЕРау показва единствено Вашият КИН.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org