BAREP_carusel_1-chervena-papka+arrow BAREP_carusel_2-globe+arrow BAREP_carusel_3+arrow

Намерете подходящо обучение или семинар

Елате на сертификационно обучение, отворена демонстрация или семинар с енергийна психология.

Изберете сертифициран практик или преподавател

Намерете своя сертифициран практик или преподавател в областта на енергийната психология

Безплатно ръководство по ТЕС

Започнете да потупвате още сега - в 30 страници в подробности ще се запознаете и с лекота ще можете да приложите ТЕС на практика

БАРЕП въвежда най-добри професионални практики в България

press confБАРЕП популяризира оригиналните техники от енергийната психология като ефикасна нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве.

Днес на пресконференция в Хотел „Арена Ди Сердика" официално бе представено учредяването на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология). Управителят на БАРЕП – Ирена Рельовска-Бартън и д-р Мариета Желева - Председател на научния съвет, запознаха присъстващите с целите и дейността на организацията.

Българската асоциация за развитие на енергийната психология
се стреми да въведе най-добри професионални практики в България

press confБАРЕП популяризира оригиналните техники от енергийната психология като ефикасна нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве.

Днес на пресконференция в Хотел „Арена Ди Сердика" официално бе представено учредяването на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология). Управителят на БАРЕП – Ирена Рельовска-Бартън и д-р Мариета Желева - Председател на научния съвет, запознаха присъстващите с целите и дейността на организацията.

Според председателя на БАРЕП, мисията на членовете на Асоциацията е да приложат в България организационния опит на сродни професионални организации в чужбина, чиито цели са въвеждането на правила при преподаването, сертифицирането на практици, професионалното поведение с клиенти и непрекъснатото обновяване на знанията като гаранция за качеството на професионалната услуга, предоставяна на обществото.

Основен фокус на дейността на БАРЕП е и популяризиране на оригиналните техники от енергийната психология като ефикасна нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве. Методите на енергийната психология са изключително популярни в цял свят. Звезди като Мадона и британската певица Лили Алън също са се доверили на тяхната ефективност. Благодарение на дейността на БАРЕП методите набират все по-голяма популярност и многобройни почитатели и в България.

Асоциацията провежда демонстрации на най-популярните методи от енергийната психология: ТЕС (Техниките за емоционална свобода) и Пренареждане на Матрицата, които постигат голям успех и привличат интереса както на специалисти в областта на психологията, така и на хора, които желаят да се запознаят с алтернативни методи за справяне с тревожност, фобии, депресии, безсъние, емоционални проблеми, физически заболявания, алергии, пристрастявания, отслабване и др.
На пресконференцията Управителят на Асоциацията Ирена Рельовска-Бартън, заедно с д-р Мариета Желева - председател на научния съвет на БАРЕП, запознаха присъстващите с методите от енергийната психология, които се базират на стимулирането на конкретни акупунктурни точки чрез почукване. Те представиха и амбициозните цели на организацията, която се стреми да въведе най-добрите професионални практики в България.Karl photo

За постигането на тези цели БАРЕП си сътрудничи с най-голямата организация за ТЕС в света ААМЕТ International и използва опита и знанията на своя Почетен председател, един от основателите на ААМЕТ International ТЕС - мастър Карл Досън. Той е създател на метода Пренареждане на Матрицата с ТЕС и един от водещите представители в сферата на индивидуалното развитие. Обучил е няколко хиляди професионални консултанти по ТЕС и Пренареждане на Матрицата в Европа, Америка, Азия и Австралия.

Карл Досън участва в пресконференцията чрез специално аудио обръщение към гостите. По думите му „В Европа, в Обединеното Кралство, в САЩ и други страни като Канада и Австралия, ТЕС
и другите техники от енергийната психология се разраснаха неимоверно особено през последните 10 години. Вече ТЕС се използва от лекари, медицински сестри в болниците, психолози, социални работници и педагози, ползва се в училищата, в затворите, поема се от Здравната каса", което ще бъде водеща цел на БАРЕП в дългосрочен план.
„Методите получават все по-голямо признание заради лекотата и скоростта, с която се получава облекчение", продължи обръщението си Карл Досън. „Те изведоха вербалните терапии на едно съвсем ново ниво. Има повече от 50 научни доклада върху ефективността на ТЕС за разнообразни състояния. Във Великобритания имаме университетски екип начело с д-р проф. Тони Стюарт и д-р Лиз Боут, които провеждат научни изследвания и изготвят научни доклади за ТЕС и Пренареждане на Матрицата."

Карл Досън пристига в България на 9 октомври 2014 г., за да представи лично първата си книга „Пренареждане на Матрицата с ТЕС", която вече е преведена на български език.
Неговите почитатели, които имат професионални интереси в областта на енергийната психология, ще имат възможност да се запознаят с най-новите открития и научни изследвания лично от Карл Досън. Той ще проведе в България специализирани семинари – обучения за професионалисти, организирани в партньорство с БАРЕП (Българска асоциация за развитиена енергийната психология) : ТЕС на 10 – 12 Октомври и Пренареждане на Матрицата 13-16 Октомври в град София.

Управител на БАРЕП е Ирена Рельовска-Бартън, единствената българка с академичния сертификат EFT Cert-I от създателя на ТЕС Гари Крейг, практик по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към ААМЕТ International.
Ирена Рельовска-Бартън е икономист по образование. Тя е с дългогодишен опит в банков сектор, заемала е ръководен пост в отдел, който се занимава с анализи и проучвания.

Председател на научния съвет на БАРЕП е д-р Мариета Желева - пионер на енергийната психология сред медиците в България, с над 25-годишен стаж като лекар и преподавател в Медицинския университет в гр. Пловдив, квалифициран иглотерапевт.

Вижте преведеното аудио-обръщение на ТЕС Мастър Карл Досън

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org