Информация

Име

Пепи Енчева

Град

София

Специализация

Брак и партньорски отношения, Взаимоотношения, Високи постижения, Гняв, Депресия, Емоционално хранене, Наднормено тегло, Стрес, Тревожност и безпокойство, Пренареждане на матрицата, ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ПМ (Пренареждане на матрицата)

Професионално ниво

Майстор практик

Биография

По професия съм преводач, но винаги съм търсела обяснение на нещата, които се случват в живота ми и как най-ефективно да се справя с трудностите.
Преживях труден развод, борих се за оцеляване като самотна майка, изпаднах в шок и ужас, когато ми казаха, че мога да се разболея от рак, ако продължавам да живея на ръба на физическо и емоционално изтощение.
Започнах да изучавам Техниките за Eмоционална Cвобода през 2019 г. Въодушевена и доволна от резултатите изкарах и курса по Пренареждане на матрицата. Работила съм също една година в група за психодрама. Използването на нежните техники на енергийната психология са част от моя живот, но вече и като майстор-практик в услуга на всички търсещи помощ.
Да поставя себе си на първо място, да заявя, че съм важна, да започна истински да се обичам и ценя – това стана възможно за мен след дълбоко и трайно пренареждане на моите вярвания на подсъзнателно ниво.
И няма да ви заблуждавам, че трансформацията става от раз. Това е дълъг процес, който иска да му се посветиш, да си постоянен и много мотивиран.
Това е сериозна работа вътре в самите нас. Само тези, които истински жадуват промяната, ще я постигнат. Обичам да работя с техниките от енергийната психология и да виждам как те помагат на хората в много критични ситуации и преобразяват техния живот.
Няма значение какво сте пробвали до сега, за да се реализирате и да се чувствате прекрасно в тялото си и главата! Колкото и да се срамувате или страхувате от вашите мисли и провали знайте, че аз бях в същата ситуация, но се справих успешно!
Аз съм Вашият доверен практик ако:
– Вие сте амбициозна и смела, много чувствителна и всеотдайна жена,
– травмирана от минал или предстоящ развод,
– самотна майка,
– имате проблеми с наднормено тегло и диети не Ви помагат,
– или се борите със сериозно заболяване.

НЕКА ПРЕВЪРНЕМ ВАШИТЕ СЛАБОСТИ И ПРОВАЛИ В ТРАМПЛИН ЗА ВАШИЯ УСПЕХ!

ПЕПИ ЕНЧЕВА – ВАШИЯТ ДОВЕРЕН КОУЧ!
Тел. 0889 800 908; mail: pepina72encheva@gmail.com

Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091671022586