Информация

Име

Ирена Рельовска-Бартън

Град

Единбург

Специализация

Високи постижения, Закон за привличането, Изобилие, Минали животи, Мотивация, Стрес, Пренареждане на матрицата, ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ПМ (Пренареждане на матрицата)

Биография

Мастър-преподавател съм по ТЕС и Пренареждане на Матрицата към британската Академия по ТЕС и Пренареждане на Матрицата и БАРЕП. Аз съм единствената българка с академичния сертификат EFT Cert-I от Гари Крейг, създателят на ТЕС, и единствената българка от най-високото ТЕС ниво 3 към международната Асоциация по ТЕС (EFT International). Член съм и на британската Асоциация по енергийна психология The Energist.

Основател (2014) и Управител на Българска асоциация за развитие на енергийната психология (БАРЕП), от 2010 г. активно популяризирам Пренареждане на Матрицата чрез медиите и провеждане на демонстрации и обучения.

От 2012 г. водя курсове по Пренареждане на Матрицата и ТЕС. През 2014 г. за първи път поканих ТЕС Мастър Карл Досън да обучи още практици по ПМ в България, сред които имаше 5 лекари, 3 психотерапевти, ТЕС-практици и успешни бизнесмени. По наша покана Карл Досън направи още 2 обучения в България, които привлякоха водещи ТЕС-практици от съседните Румъния и Сърбия, които впоследствие станаха преподаватели по ПМ към Академията.

Винаги съм се интересувала от себепознание и саморазвитие: използвам автогенен тренинг от ученичка, обучена съм и прилагам Силва Метод за контрол на ума. Работя с Рейки и Универсална енергия, но след обучението си при д-р Ерик Пърл използвам новите енергийни честоти на Възстановяване на връзката.

Считам, че не съществува по-голямо удовлетворение от това един човек да изпълнява призванието си. Като емпат, моята страст е да уча клиентите си как да разбират трудния език на негативните си чувствата и как да намерят помирение и с най-непримиримите ситуации в живота. Вярвам, че моята жизнена цел е да вдъхвам сили и увереност на другите да тръгнат към своята жизнена цел.

Провеждам онлайн консултации по Zoom. Обадете ми се на 0888923621, за да обсъдим как мога да ви помогна.

Facebook

https://www.facebook.com/irena.relyovska/

Instagram

https://www.instagram.com/irena_barton/

LinkedIn

https://www.linkedin.com/in/irena-relyovska-barton-6b405760/