Информация

Име

Емилия Тонева

Град

София

Специализация

Взаимоотношения, Гняв, Депресия, Емоционално хранене, Травма и ПТСР, Тревожност и безпокойство, Пренареждане на матрицата, ТЕС (Техники за емоционална свобода)

Професионално ниво

Майстор практик

Биография

Изучавах Техниките за емоционална свобода при Ирена Рельовска-Бартън и Мартина Иванова, а малко след това имах честта да се уча на метода Пренареждане на матрицата директно от неговия създател – Мастър Карл Доусън. Също така съм практик по Техниките за вътрешната алхимия и AGER, след изкарано обучение при ТЕС Мастър Андреа Фреди, както и по Нервно-лингвистично програмиране, като притежавам сертификат от неговия създател Ричард Бендлър.

В личния си живот преминах през няколко неуспешни връзки, които освен многото въпроси без отговор, породиха в мен усещането, че не съм достатъчно добра, че нещо ми липсва или не ми е наред. Работех за големи корпоративни фирми като процесуален представител в съда и тази работа макар и за мнозина да изглеждаше привлекателна, на мен не ми носеше удовлетворение. Все нещо не ми достигаше.
Не се харесвах и определено не вярвах в себе си. Заедно с това бях изпаднала в апатия. Нямах нито сила, нито желание да потърся промяна, а просто се носех по течението. В живота ми имаше огромна празнота. Бях гневна и раздразнителна. Самовнушавах си, че така ми е било писано или пък случващото се с мен е наказание за действията ми в някой друг живот. Появиха се и здравословни проблеми.
Тогава се запознах с Техниките за емоционална свобода /ТЕС/ и Пренареждане на матрицата. С тяхна помощ открих редица ограничаващи убеждения, които ми пречеха. Припомних си случки от миналото, които оказваха влияние върху решенията и действията ми днес. Станах по-осъзната, повиших самоувереността си, овладях гнева си, добих повече самочувствие и вяра. Спрях емоционалното хранене, намалих теглото си и постепенно започнах да се харесвам. Нормализирах кръвното налягане и сложих под контрол хормона на щитовидната жлеза.
Сега правя това, което ми харесва и в което знам, че съм добра.
Помагам на работещи жени в активна възраст, които нямат опора в живота си и разчитат за всичко единствено и само на себе си. След работата си с мен, те откриват вътрешната си сила, намират удовлетворение от живота, който имат, изпълват се с вяра и увереност, повишават самочувствието си.
Ако си работеща жена в активна възраст и:
* Се страхуваш от бъдещето, не мислиш за него или въобще нямаш визия какво да е то;
*Отхвърлят те, не те разбират и имаш празнота в сърцето си;
*Показваш се силна, а всъщност дълбоко в себе си, си едно уплашено момиче;
*Опитваш се да решиш свой житейски проблем със силата на волята и възможностите си, но сякаш все не ти достига сила за истинска промяна;
*Загубила си важен за теб човек или са те изоставили и не можеш да продължиш живота си, защото си изпълнена с тъга и горчивина;
*Вкопчила си се в миналото и в спомените си, а дните си минават и ти става все по-трудно;
*Често попадаш в повтарящи се ситуации, които те карат да мислиш, че нещо не е наред с теб, но не можеш да определиш какво точно ти пречи, лесно се гневиш и вече приемаш, че имаш лош късмет;
*Правиш и приемаш неща, които не те удовлетворяват и не харесваш, но смяташ, че не си достатъчно добра и не заслужаваш повече,
* Имаш проблеми с теглото си и преповтаряш в мислите си тежки ситуации за теб,
аз мога да ти помогна да заживееш пълноценно в днешния ден.
При съвместната ни работа ще замениш несигурността си със спокойствие и увереност. Ще откриеш достатъчно причини, за да се чувстваш удовлетворена в живота. Ще намериш сили да пуснеш миналото да си отиде и да усетиш радост от настоящето си. Гневът ще си отиде. Ще преоткриеш себе си, своите силни страни и възможностите си и най-вече ще възвърнеш жаждата си за живот. Ще преустановиш емоционалното хранене, защото вече няма да имаш нужда от тази защита. Самоуверена и спокойна ще постигаш желанията си с лекота.
Аз няма да те осъждам или критикувам. Няма да ти давам съвети какво да направиш. Решенията ще взимаш единствено ти. С мен няма да анализираш до болка случилото се, няма да разказваш в детайли, а ще споделиш само толкова, колкото ти е комфортно или си готова да направиш.
Клиентите ми споделят, че с мекия си глас, емпатията и разбирането, което проявявам към тях, се чувстват отпуснати, спокойни и в пълна безопасност при съвместната ни работа.
Знам, че не ти е лесно, защото аз вече бях там, където сега си ти! Аз изминах този път и ти обещавам да вървя редом с теб по пътя към твоята Промяна!
Миналото не може да изчезне, но може да спре да боли! Щастието ти зависи само от теб, дори сега да ти е трудно да си го представиш!
Ако искаш промяна! Свържи се с мен за 30-минутна безплатна консултация на тел. /вайбър +359 88 825 2106 или ми пиши на е-mail: etoneva@hotmail.com.
Работя на живо и онлайн.

Facebook

https://www.facebook.com/SilatanaEnergiata