Информация

Име

Емилия Тонева

Град

София

Специализация

Алергии, Брак и партньорски отношения, Взаимоотношения, Гняв, Депресия, Загуба и опечаление, Стрес, Травма и ПТСР, Тревожност и безпокойство, Физическа болка, Фобии и страхове, Пренареждане на матрицата, ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ТЕС (Техники за емоционална свобода), Практик по ПМ (Пренареждане на матрицата)

Професионално ниво

Майстор практик

Биография

С техниките от Енергийната психология се запознах в началото на 2020 г., когато започна и моят път навътре към себе си. Първоначално изучавах Техниките за емоционална свобода при Мартина Иванова, а след това повторих курса и при Ирена Рельовска-Бартън, заедно с ТЕС 3 ниво . Също така преминах курс по Пренареждане на матрицата при Ирена Рельовска – Бартън, а в последствие имах възможността да повторя курса и при създателя на метода Мастър Карл Доусън. Енергийната психология ми разкри невероятни възможности за промяна на качеството ни на живот, повишаване на самоувереността и подобряване на взаимоотношенията ни с другите и нас самите. Тези техники се оказаха невероятен метод за работа върху самия себе си, както и дават възможност да помагаш и на други. В последствие преминах обучение и при Андреа Фреди по ТАI – Техники за вътрешна алхимия и Освобождаване на Енергията през порталите на времето. През 2022 г. се сертифицирах и като практик по Нервно-лингвистично програмиране.
Откривайки невероятните възможности, които дават тези техники, реших че не мога да запазя получените знания и опит само за себе си и поисках да помагам и на другите да подобрят своя живот.
Работя с жени, които са готови да направят промяна в живота си към добро. Това са жени, които не могат да решат свой житейски проблем, ползвайки силата на волята или собствените си възможности, имат лични неуспехи или често попадат в повтарящи се ситуации, чувстват, че нещата са извън техния контрол или усещат, че нещо не е наред в живота им, но не могат да определят какво точно им пречи, лесно се гневят, ядосват и излизат извън контрол, поради неясни или смътни за тях причини, имат необясними физически симптоми или преживявания, които не могат да намерят решение или медицинско обяснение, знаят, че в рода им са се случили тежки събития, които се повтарят и при тях, или има теми „табу“ или неизговорени такива в тяхното семейство и род. Тези жени са узряли за промяната, която искат и не се страхуват да работят за нея.
Ползвам достиженията на Техниките за емоционална свобода (ТЕС ), Пренареждане на матрицата с ТЕС, Техниките за вътрешна алхимия /ТАІ/ и Метода за освобождаване на Енергията чрез порталите на времето AGER® и методите на НЛП.

Facebook

https://www.facebook.com/SilatanaEnergiata