BAREP_carusel_1-chervena-papka+arrow BAREP_carusel_2-globe+arrow BAREP_carusel_3+arrow

Намерете подходящо обучение или семинар

Елате на сертификационно обучение, отворена демонстрация или семинар с енергийна психология.

Изберете сертифициран практик или преподавател

Намерете своя сертифициран практик или преподавател в областта на енергийната психология

Какво представлява ТЕС

Научете повече за Техниките за емоционална свобода, най-популярния метод от енергийната психология

БАРЕП-Българска асоциация за развитие на енергийна психологияе сдружение с нестопанска цел. Основателите му са практици, обучавани в чужбина от създателите на техниките от енергийната психология. Тяхната мисия е да приложат в България организационния опит на сродни професионални организации в чужбина, чиито цели са въвеждането на правила при преподаването, сертифицирането на практици, професионалното поведение с клиенти и непрекъснатото обновяване на знанията като гаранция за качеството на професионалната услуга, предоставяна на обществото.

Основeн фокус на дейността сдружението е да запознае българската общественост с оригиналните техники от енергийната психология, каквито са Техниките за емоционална свобода (Emotional Freedom Techniques©), Пренареждане на Матрицата (Matrix Reimprinting) и др. и да популяризира ефективността им като нелекарствена алтернатива за физическо и емоционално здраве чрез третиране на психосоматичната симптоматика.

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org