Десет минути ТЕС възстановява доброто представяне в леглото

Десет минути ТЕС възстановява доброто представяне в леглото

– елиминира нуждата от малкото синьо хапче
Забележка: Тази статия е предназначена за хора, които имат познания по ТЕС. Моля, консултирайте се с доктор при здравословни проблеми.

Здравейте,
Урологът д-р Ерик Робинс (MD) ни показва как е открил няколко емоционални първопричини за вяло представяне в леглото неговите клиенти от мъжки пол. Бяха разгледани и панически атаки, за които междувременно беше проведена терапия.
Прегръдки, Гари Крейг

От д-р Ерик Б. Робинс, MD
Здравей, Гари,
Описвам случая на съпруга на една от медицинските ни сестри. Той е сравнително здрав 45 годишен мъж, който се лекуваше от влошаващи се панически атаки. Причината да се срещне с мен като уролог беше, че той имаше и някои проблеми с ерекцията. Неговият лекуващ лекар му беше предписал виагра, която той беше взел веднъж с добър резултат, но той се страхуваше, че виаграта може да „доведе до паническа атака“, въпреки че го уверявах, че това няма да се случи. Паническите атаки не са сред страничните ефекти на виагра.

Той знаеше също, че аз прилагам някои телесно-психически техники и се надяваше, че чрез ТЕС ще се освободи от страха си да взема виагра. Докато си говорехме не можех да избегна да мисля защо здрав човек като него страда от импотентност. Започнах да се чудя дали той не пази стара травма в тялото си, тъй като задържането на такива травми дълбоко в тялото използва огромно количество енергия, която е нужна за лечението, повишаване на либидото или сексуална функция.

Той отрече да има съществена трвма от детството си, но спомена между другото, че майка му била алкохоличка. Аз го попитах дали има спомени от детството, които все още предизвикват емоции у него. Той ми разказа за следния спомен и докато ми го казваше се прояви емоционална интензивност (8 в рамките от 0 до 10):

Майка му беше пила цял ден и когато той влязъл в кухнята заварил майка си да бие баща му с тежък тиган. Бащата излязъл от къщи окървавен, върнал се след около 2 часа, опаковал багажа си и напуснал къщата завинаги без да се сбогува с децата си. Като потупвахме по този случай ние успяхме да отстраним цялата емоционална интензивност. Специфичните аспекти на потупването ни бяха:

1) моята злоупотребяваща майка
2) чувството ми на изоставеност от страна на баща ми, как може да ми причини това, трябва изобщо да не ни е обичал, за да може да ни напусне така и никога да не се обади отново и т.н.

Ние потупвахме някоко тура и върху идеята „Аз избирам да мога да вземам виагра без проблеми и без да се вълнувам.“

Жена му дойде на работа следващия понеделник с огромна усмивка на лицето. Тя ни каза, че мъжът й се превърнал в сексуално животно и не е имало нужда да взима никаква виагра през целите почивни дни. След един месец наблюдение ерекцията му си беше нормална без да взема каквото и да било лекарство. Също интензивността и продължителността на паническите му атаки бяха много намаляли. И най-хубавото от всичко е, че това отне само около 10 мин. в средата на зает ден в клиниката.

С уважение,
д-р Ерик Б. Робинс, MD

Съавтор на „Твоите ръце могат да те излекуват“ (Your Hands Can Heal You) и „Сърцето на изцелението“ (The Heart of Healing)
Източник: Бюлетинът на Гари Крейг, създател на ТЕС

Копирането е забранено.