Закона за привличането – обяснен от д-р Джо Диспенза

Закона за привличането - обяснен от д-р Джо Диспенза

Д-р Джо Диспенза обяснява как да привлечем изобилие в живота си:

Докато изпитваме самоограничаващи емоции, ние сме в миналото. Това минало ни е познато и съответно ще създадем същото бъдеще. Така се въртим в кръг.

Трябва да можете да се настроите в състояние, че все едно вече имате това, за което мечтаете.

Мислите са речника на мозъка. Чувствата са речника на тялото. Начина, по който мислите и се чувствате, създава начина на вашето съществуване.

Искаме [на нащите семинари] хората да са напълно наясно с виждането за бъдещето си, без значение как го правят.

След това ги караме да започнат да комбинират това ясно намерение с повишена емоция. Колкото по-силна емоция изпитват от виждането, което създават, толкова по-променени се чувстават вътрешно.Така ще отдават по-голямо внимание на изображенията в ума си и ще си припомят своето бъдеще.

От биологична гледна точка, това е същото като да си спомняте миналото си. Ако нямате виждане за бъщето, то тогава правите миналото си по-реално от бъдещето си. Влюбени сте в миналото си, вместо в бъдещето си. Вярвате в миналото си повече, от колкото в бъдещето си.

Когато достигнете до момента, в който изпитвате това чувство, това е вашия компас. Защото чувството ще определи поведението ви. Ще предизвика още от тези мисли. Когато усетите това чувство с вътрешностите си, никой друг човек или събитие няма да може да застане между вас и вашето виждане.

Вселената ще ви инициира в изобилие. Ще бъдете инициирани в здраве, в свобода.

Сега всичко започва да идва към теб. Ти се превръщаш във вихъра, в магнита на своята съдба.

Като излязат от медитация, хората питат: „Фокусирах се върху изобилие, защо го няма?“ Не си надобрял достатъчно. Щом питаш защо го няма, значи си се върнал обратно към старата си версия.

Остани в новото състояние за колкото се може по-дълъг период от време. Гледай на това като на експеримент. Ти си ученият. Дръж енергията си свързана с визията за бъдещето. След това наблюдавай ефектите, без да ставаш нетърпелив, без да анализираш защо не се случва. Това е капанът, с който определяш реалността чрез сетивата си.

Ако имаш мисълта за бъщето си, но не го усещаш, не го изживаваш, тогава изпитваш разделение. Хората, които се занимават с тези практики държат мисълта за бъдещето си заедно с емоцията за бъдещето си. Те са свързани с него. За това се изисква практика. Точно както при играта на голф, тенис, салса. Каквото и да е. Трябва да започнеш като се концентрираш и с времето ставаш все по-добър. Започва да става забавно. Това искам от всички: Актът на създаване да е блажено, екстатично освобождаване, свободен процес.

Харесва ми идеята хората да си доказват, че ако са дефинирани от виждането за бъдещето си, тогава те не живеят чрез спомените от миналото си.

Копирането е забранено.