Травмата създава амнезия

Травмата създава амнезия

Забележка: Това е един необичаен източник, който може да предизвика въпросителни, но настоящите безпрецедентни времена изискват нестандартни подходи. Решихме да публикуваме този източник (Плеядянците чрез Барбара Марчиняк), не само защото ПРЕПОРЪЧВА ТЕХНИКИТЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА като ефективен инструмент за освобождаване на травмата, но и защото изключително точно описва процеса на травмата, ефекта й върху психиката и как да работим за нейното изцеление.

Всички сте били предатели и всички сте били предавани

Всички сте били шокирани, всички сте били травматизирани. Предателството е нещо, което всеки има в ДНК -то си. Ако сте се родили в семейство, в което има такива проблеми И те са на преден план това значи, че щом са на повърхността, то това е животът, в който да ги разрешите.

Травмата създава амнезия

Не просто тревожност. Създава амнезия, създава склонност да не искате да погледнете към нищо, което може да ви напомня за тази травма. И така да се самозаблуждавате, че всичко е любов и светлина. Че всичко е феи, ангели и дъги. Това само забавя неизбежното. Някои хора, които мислят че нямат никакви травми се срещат с тях, когато започнат да работят над себе си. Личната работа разкрива история. Това което всеки от вас иска да направи – вие сте тук, за да цените собственото си мислене, да се фокусирате над Собственото си осъзнаване и Еволюция на вашето съзнание… и за нещо още по-важно: Вие сте тук, за да излекувате капаните на травмите, страховете, неправилните схващания и интерпретации в собствената ви ДНК. ДНК на всеки от вас е затрупана със страх. При някои повече от други.

Травмата създава амнезияКъде мислите че приключват вашите предци? Преди 1000 години? Не. Преди 2000 години? Не.

Връщайки се назад във времето, във вашето ДНК имате записи на вашите предци тези, които са живели преди вас. Които са имали живот, както вие днес. Които са използвали своето въображение или пък не са. Които са имали повдигащи или плашещи изживявания. Всичко, което вашите предци са преживели, постигнали или са се провалили е записано във вашето ДНК. Това е родов запис. Той е различен за всеки човек, защото всички сте различни. И във всеки един момент имате възможността да промените решението си.

Страховете могат да се латентни в ДНК и нещо в околната ви среда може да събуди стар страх, който може дори да не е ваш, но е записан в ДНК и става ваш, защото ставате негова плячка. Започвате да вярвате на този страх и така засядате.

Например в един род може през поколение да има предразположения към психични заболявания, диабет…. повтарящи се болести. И вие се чудите ‘’Откъде идва това?’’
Но първопричината е там. И докато не бъдат изцелени, тези капани стоят в ДНК.

Запомнете: Тялото се само-изцелява

Тялото винаги ви носи послание. След като получите това послание и тялото ви знае, че сте го разчели и че осъзнавате, че трябва да излекувате не просто симптома, но и причините, тогава тялото казва: ‘’Ааа, най-после… посланието стигна до този инатлия! Сега изцелението може да започне.’’ Това се нарича напредък в съзнанието и в момента той е достъпен за много от вас.

Имайки в предвид, че всичко се случва едновременно, силата ви е в сегашният момент. И това, което правите СЕГА, решенията които взимате СЕГА, отекват през миналото и бъдещето.

Искаме да напомним на всеки от вас да инвестирате в това да се забавлявате повече, да си почивате и да се доверявате на вътрешните си инстинкти без да изпадате в илюзии.

Когато започнете да работите над себе си ще се срещнете със себе си.

Да се срещнеш със себе си може да е плашещо

Травмата създава амнезияМоже да срещнете уплашеното дете, насилваното дете, предаденото дете. Това дете може да сте вие или някой от вашия род.

Личната ви рожденна астрологична карта показва какви предизвикателства сте поели. Всеки от вас избира семейството, в което да се роди. Вие се класирате за него. Може да дойдете ритайки и викайки, защото точно там е вашата карма, вашата съдба.
Или може да кажете: “Добре, ще стисна зъби и ще се родя в това семейство, защото виждам какво има в генеалогичния запис, виждам каква е историята им и точно тук аз мога да направя най-голямото добро като изцеля себе си и родовата линия.’’

Да изцелите рода значи да премахнете страха. Значи да потърсите и да намерите предназначението на болката. Винаги има цел и причина.

Какво е предназначението на тази болка?

Каква е целта на това което нося? Дали са лоши избори? Дали са неправилни хора? Дали е необмисляне на нещата? Или аз съм наранил другите чрез моето пътуване през безчувствеността и това да искам да бъда важен?…..

И сега аз трябва да бъда от получаващата страна. Това което съм направил да се върне при мен, за да разбера какво е да си получателят вместо извършителят.

Да приемете това, че сте Създател на собствената си реалност и че Космосът е справедлив е доста голям скок в съзнанието.

Когато започнете да работите над себе си, всички призраци започват да изскачат. И те са живи, те са многоизмерни, те са във вашата психика. [В Пренареждане на матрицата ние ги наричаме ЕХО – енергийна холограма от съзнание или наше минало аз замръзнало във времето.] Не за да ви преследват, а за да ви подтикнат да намерите причината за болката. За да се свържете с тази версия на вас или ваш роднина, който е изпитал тази болка. Да бъдете спасителят, а не жертвата от бъдещето – където се намирате в момента, и да им дадете утешение и облекчение. И да убедите този АЗ, че му е простено и че всичко е наред. [Когато „влизаме в Матрицата“ ние работим с тези ЕХО и ЕХО на другите останалите участници в болезнения спомен с цел да променим изживяването запечатано в холограмните записи.]

Травмата създава амнезияЧе болката е там за да ви покаже: “Никога повече не отивай в тази посока.”

Така че ако сте хроничен получател на големи, големи неща, това са нещата, които се връщат при вас.

Каква е целта на всичко това? Какво трябваше да научиш там?

Понякога хората се подлагат на регресии. Задайте намерение с регресиониста да откриете времевата линия, където е започнал проблема. Това е все едно гледате филм. Тялото ви ще го разпознае. И добър регресионист ще ви попита: „Каква е целта на всичко това? Какво трябваше да научиш там и как можеш да еволюираш над това и да го изцелиш?’’ [С ТЕС и Пренареждане на Матрицата с лекота можем да се върнем назад във времето, там където е започнал проблема. Целта е да открием какво негативно вярване за себе си или света е възникнало тогава, за да го пренапишем на подсъзнателно ниво, използвайки всички сетивни усещания.]

Чака ви много изцелителна работа. Дихателните практики много помагат. Внасянето на кислород в тялото ще размърда всичко, което сте потискали и натъпквали.
Прекарали сте много време в това да потискате много неща, защото искате да бъдете добър човек. Защото вътрешно се страхувате, че не сте добър човек.

Ние искаме да ви кажем:

Вие сте добър човек, но трябва да изцелите много неща у вас
Потрийте ръце и си кажете: ‘’Ей сега ще изцеля това!’’ и вече сте постигнали голяма победа в живота. Никой от вас няма напълно да изцели всичко и да каже ‘’това беше’’. Процесът е като беленето на лук – слой по слой. [Този подход прилагаме в ТЕС, откривайки нови нива на осъзнаване.] След всеки слой душата все повече енергизира тялото и така то набира по-голяма увереност.

Трябва да знаете, че не сте сами. Има толкова много хора на които им предстои това пътешествие. А вие вече сте на върха на планината.

Обучили ли сте се на техники, с които да помагате на другите? Защото така ще постигнете най-голямото изцеление. Но недейте да дондуркате другите. Бъдете едновременно твърди и състрадателни. Бъдете неутрални. Забавлявайте се повече!

Знаете ли за техниката с потупването? Нарича се Tехника за Eмоционална Свобода 

Травмата създава амнезияТова е много, много добра техника за вас и за другите хора. Не се страхувайте да дълбаете и да благодарите на себе си. Да си казвате ‘’Аз съм в безопасност. Ще отида по-надълбоко и ще изцеля всичко, което мога. Това е ЖИВОТЪТ, в който ще го направя и ще освободя себе си!’’

Започнете да мислите така и наблюдавайте как нещата се разгръщат.

Превод: Анелия Петрова, сертифициран практик по ТЕС и ПМ

Копирането е забранено.