ЕСЕНЕН ЕМОЦИОНАЛЕН ДЕТОКС
Ное 20

ЕСЕНЕН ЕМОЦИОНАЛЕН ДЕТОКС

20 ноември, вторник, от 18:30 до 20:30 часа - Семинар-практика за прочистване на тялото с ТЕС

 

20 ноември, вторник, от 18:30 до 20:30 часа - Семинар-практика за прочистване на тялото с ТЕС

 • Едва ли има някой, който да не е чувал, че поради градския начин на живот в тялото ни се трупат отрови, които е добре да изчистваме, за да се поддържаме в добро здраве. Дали обаче имаме това познание и култура за нашите емоции? Науката и медицината все повече признават, че голяма част от болестите и неразположенията имат емоционален корен. Защо тогава да не се погрижим за нашето здраве и емоции, преди да са се проявили като физически проблем? И не само това, защо да не се освободим от нездравословните товари, за да се чувстваме по-енергични, да се радваме на живота и да вложим освободената енергия, в нещо, за което отдавна мечатем?

  Една техника, две практики, лично време за разтоварване в подкрепящо пространство:

  1. Обидата –товарът, който (избирам да)нося.

  Още от деца сме свикнали да се обиждаме и разочароваме и да стоим в това състояние с дни, месеци, години, а понякога и цял живот. Понякога дори гордо носим обидата си: „- Никога няма да простя, за това, което ми стори!“ Дали не е защото просто не искаме да освободим „виновната“ страна от отговорност?

  Но нека признаем пред себе си – това далеч не е най-здравословния за нас начин и носи опустошителни последици за нашето емоционално и физическо здраве. Законът за привличането гласи, че каквото излъчваме - това и привличаме. Българската поговорка „Каквото повикало – такова се обадило“ важи с пълна сила в този случай.

  Затова, така като имаме право да изпитваме гняв и болка, така и имаме право да пуснем обидата. Да пуснеш обидата, да простиш, не означава да оправдаеш човека, или хората, които са ти причинили страдание. Това означава да направиш избор - да се освободиш от товара и да не позволяваш това, което някой друг е направил да трови живота ти всеки ден. Означава да си свободен и да не плащаш за грешките на другите.

  Ако това ти звучи познато и имаш желание да се освободиш, ела да потупваме заедно.Ще те води Мария Трайкова.

  2. Имам ли достъп до изобилието в живота, или все нещо не ми достига?

  Дали време, дали енергия, дали финансови средства, или любов. Какво е това, което виждам и преживявам всеки ден? Мога ли да се радвам на живота или все нещо не ми достига? И каквото и да направя все не е достатъчно..

  Ако и ти търсиш отговор, ела да потупваш с нас! Ще те води Димитрина Кръстева

  На 20.11. 2018 от 18:30 до 20:30 часа.

  В център за алтернативна медицина ХомеоАРТ, Гр. София, ж.к. Разсадника, бл. 65, зад вх. А, от страната на бул. Стамболийски

  Ще работим в малка група до 15 човека. Цена 15 лв, заплатена на място.

  Запиши се и запази своето място тук:

  https://goo.gl/forms/37xGsg63c6hSTlxv1

  И ако имаш въпроси, не се колебай да се свържеш с нас: 

  Мария Трайкова - 0888726607, maria@mariatraykova.com

  Димитрина Кръстева – 0888127727, info@evoenergy.bg

  Център Хомеоарт - 0888 836 921, office@homeoart-bg.com


  Loading content, please wait.
 • Категория
  Практики с ТЕС
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр.София, ж.к. Разсадника, бл.65, зад вход А, от страната на бул. А. Стамболийски, Център за алтернативна медицина ХомеоАРТ
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org