Управление на емоциите и стреса - обучение в ТЕС ниво I
Апр 21

Управление на емоциите и стреса - обучение в ТЕС ниво I

Сприятеляването с емоциите, стреса и страховете е сприятеляване с Живота! :)

 

Сприятеляването с емоциите, стреса и страховете е сприятеляване с Живота! :)

Зарежда картата...
 • Преживяваш ли трудности в отношенията? Бушуващи емоции? Напрежение и преумора? Блокират те страхове? Песимистични мисли? Добре дошъл в това да си човешко същество на земята :) Добре дошъл и на обучението по Техники на Eмоционална Свобода, което ще промени живота ти към по-добро завинаги!

  За кого е подходящо това обучение в ТЕС ниво I:

  - за всеки, който търси ефективен и лесен инструмент за справяне със страхове, силни емоции и стрес

  - за психолози (в т.ч. и студенти), психотерапевти, медицински работници, хомеопати, хипнотерапевти, регресионисти, диетолози, НЛП-консултанти, социални работници и всякакви професионалисти в помагащите професии

  - за работещите с алтернативни методи за здраве и благополучие: ТЕС-консултанти, лайф-коучове, ментори, астролози, енергийни лечители, масажисти и мануални терапевти, йога-инструктори;

  - за родители и за работещите с деца

  - за лидери, мениджъри и собственици на бизнес

  - за всеки, който чете тези редове и нещо отвътре му подсказва, че това е неговото нещо

  По време на обучението:

  1. Ще се запознаеш с фундаменталната, и същевременно проста механика на формиране на саботиращите вярвания и поведение. Самото разбиране на тази механика може да оказва дълбоко лечебно въздействие.

  2. Ще се запознаеш с една различна перспектива за естеството на страха, стреса и емоциите, която може да те вдъхнови.

  3. Ще учиш и практикуваш основната рецепта на ТЕС (техники на емоционална свобода) за самопомощ, чрез която да управляваш състоянията на стрес, емоции и ментална тревожност. Ще измериш реални промени и резултати за себе си още в хода на семинара.

  Какво още ще получиш:

  - печатно ръководство за самопомощ с ТЕС ниво I (има общо три нива, според стандартизацията на БАРЕП http://www.barep.org/)

  - презентацията от семинара с допълнителна информация, която да ползваш за лична работа, както и за работа с клиенти ако работиш в помагащите професии

  - възможността за изцеляващи и обогатяващи преживявания в защитена среда

  - практика и опитност в прилагането на ТЕС

  - нови запознанства с хора, споделящи сходни на твоите ценности

  ДЪЛГОТРАЙНИТЕ ПОЛЗИ след обучението:

  - Ще разполагаш с най-лесния, най-бързия и най-практичен инструмент в света за управление на стреса, емоциите и менталната тревожност – основната рецепта на ТЕС.

  - Ще умееш да прилагаш TEС в ежедневието си с лекота и увереност за най-често срещаните казуси: страхове, негативни мисли, прекалено интензивни емоции, проблеми със съня и т.н., нарежение и пр.

  - Ще си способен да покажеш на друг човек (близки, приятели, колеги) как да прилага върху себе си основната рецепта на ТЕС като средство за самопомощ.

  - Ще разполагаш с практичното УМЕНИЕ да присъстваш СПОКОЙНО в тялото си, без значение естеството на обстоятелствата. Това умение от своя страна води до мислене, комуникация и действия базирани на твоята въТрешна мъдрост и потецниал (вместо на древния стимул „атакувам или бягам“).

  - Ще разполагаш с лично преживяване за голямото богатство, дълбока проницателност и потенциал за личностно и духовно израстване заложени в емоциите

  - След преживяването на това обучение ще разполагаш със собствено разбиране и мъдрост за това как да спреш да бъдеш жертва на емоциите и стреса, и как да използваш тези енергии в твоя подкрепа.

  - Твърде е възможно след обучението да гледаш на себе си и на живота с много повече любов и разбиране от преди :)

  - Твърде е възможно още на следващия ден да установиш, че неща, които преди са те притеснявали по някакъв начин, вече не ти влияят! Практикуването на ТЕС има многоизмерни ползи :)

  >> Това обучение е необходима и ценна основа за всеки, който би искал да се сертифицира като практик и консултант по ТЕС и/или метода Пренареждане на Матрицата, който ще бъде демонстриран в края на обучението. Сертификационни обучения по ТЕС предстои да провеждам през есента на 2018.

  ПРОГРАМА НА ОБУЧЕНИЕТО:

  9:30-10:00  Регистрация

  10:00-11:30  Въведение в материята

  11:30-11:45  Кафе пауза

  11:45-13:00  Основна рецепта в ТЕС. Лекция и практически упражнения.

  13:00-14:00  Обедна почивка

  14:00-15:30  Лекция и практически упражнения

  15:30-15:45  Кафе пауза

  15:45-16:45  Практически упражнения

  16-45-17:00  Кафе пауза

  17:00-18:00  Представяне на метода “Пренареждане на Матрицата”.

  18:00 ч.  Край на обучението

  СЛЕДВА:

  18:15 – 18:45 Представяне на Моника Балци, холистичен лечител от Италия (участие с VIP билет)

  18:45 – 19:15 Многоизмерна лечебна сесия с Моника Балци и IPR инструмент (участие с VIP билет)

  19:15 – 19:30 Обратна връзка от сесията, въпроси и отговори с Моника

  Подробно за Моника Балци и нейната работа може да прочетеш тук: goo.gl/ihDEds

  На това обучение може да се гледа като инвестиция за цял живот, защото то е тъкмо такова. От сърце ти препоръчвам да поканиш своят партньор, член на семейството, близки и приятели - споделеното приключение е далеч по-вдъхновяващо :) Поради тази причина предлагам различни видове билети:

  >> Цени на билети заплатени до 16.04.2018

  Единичен билет за ТЕС обучението: 79 лв.

  Двоен билет за ТЕС обучението: 130 лв.

  Единичен VIP билет - включва обучението по ТЕС и лечебна енергийна сесия с Моника Балци: 120 лв.

  Вече има само 16 VIP билета.

  НАЧИН НА РЕГИСТРАЦИЯ:

  За да заявиш своят билет ми изпрати имейл с трите си имена и телефонен номер за връзка с теб на uniselfnet@gmail.com, след което ще получиш банкова сметка за превеждане на таксата.


  Предварителната продажба на билети приключва на 16.04.2018.  Цени на билети в деня на събитието: 

  Единичен билет за ТЕС обучението: 120 лв.

  Двоен билет за ТЕС обучението: 180 лв.

  Единичен VIP билет - включва за ТЕС обучението и лечебна енергийна сесия с Моника Балци: 160 лв.

  ВАЖНО: От много личен опит силно ти препоръчвам след обучението да си дадеш възможността за уединение и спокойствие, в което да осмислиш и интегрираш преживяното. По време на семинара ще има навлизане в дълбочина навътре в себе си, процеси на освобождение на емоции и стрес, поемане на нова информация. Тези процеси изискват и черпят от тялото енергия и ресурси за обработка и пренареждане в системата ти. Ето защо в края на деня е възможно да се чувстваш изморен, да ти е сънливо или отпаднало, и просто да искаш да си отпочиваш. Най-доброто за теб след едно такова обучение е да останеш в тишина и покой. Ангажиментите и срещите остави за неделята, ако ти е възможно :)

  И преди подробната информация за произхода на метода ТЕС бих искала да ти се представя :)

  Казвам се Лукреция Константинова, сертифициран майстор-практик по ТЕС (техники на емоционална свобода към БАРЕП и EFTMRAcademy) и професионален анализатор в системата Дизайн на човека. Задвижвана от големите въпроси "ЗАЩО?" изследвам естеството на човешката природа в голяма дълбочина вече осем години. Много обичам ТЕС, ползвам го от 2010 г. насам - за всичко, спасявал ми е живота много пъти и искам да го споделя с теб :) Аз съм някой, който практикува вярването, че животът може да бъде и наслада - въпреки лудите противоречия и препятствия по пътя ;)

  Повече за моят опит и квалификации може на намериш на www.Poweredin.net. Давам ти гаранция, че участието в семинара драматично ще подобри твоят живот и този на хората около теб.

  >>> Подробно за ТЕС

  Техниките на Емоционална Свобода (EFT®), или накратко ТЕС, са най-известният метод от ново направление в психологията, наречено енергийна психология. Те комбинират достиженията на когнитивните (аналитичните) терапии от западната медицинска наука с древното източно знание за тялото и фините (меридианни) енергии, които протичат в него. Това са енергиите, които се регистрират със съвременните медицински уреди при правене на електро-кардиограма, електро-енцефалограма и др. Същите меридианни енергии са познати и на древната китайска медицина и акупунктура.

  Самата техника представлява потупване с пръсти по 10-на акупунктурни точки по тялото, докато се изпитва негативната емоция/стрес, което помага за бързото, в рамките на няколко минути, освобождаване от интензивното чувство. С медицински изследвания е установено, че потупването по точките изпраща успокоителен сигнал до центъра в мозъка, отговарящ за реакцията ни „борба или бягство“. Това новосъздадено вътрешно състояние на безопасност в човека възстановява капацитета му за рационално мислене и способностите за намиране на решения.

  Създателят на Техниките за емоционална свобода, Гари Крейг (https://www.emofree.com/), твърди:

  Причината за всички отрицателни емоции, е разстройството в енергийната система на тялото.

  ТЕС показва висока ефективност при депресии, фобии, страхове, травматични преживявания, тревожни и компулсивни разстройства, безсъние, алергии, пристрастявания, свръхтегло, болки и физически заболявания. С тази техника е по-достъпно от всякога да подобриш самочувствието си и действително да заобичаш себе си.

  Когато ТЕС и другите техники от енергийната психология се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план, те елиминират вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, невидими за съзнателния ум.

  >> Какво казват световноизвестни авторитети за ТЕС:

  д-р Брус Липтън, клетъчен биолог: Най-добрият и ефективен начин да пренапишеш програмите в подсъзнанието си е чрез техниките на Енергийната психология.

  д-р Дийпак Чопра: ТЕС дава огромни възможности за изцеление.

  Д-р Норм Шийли, Президент на Институт за здравето „Холос“: Терапиите, базирани на меридианните енергии като ТЕС са несравними по ефективност спрямо себестойността си и простотата си.

  Луиз Хей: Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само "да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите си и да продължиш напред с живота си.

  Джак Канфийлд, автор на световния бестселър „Пилешка супа за душата“: ТЕС е най-мощната нова технология за трансформация, която се е появявала от години

  Уважавани терапевти като д-р Менис Юсри (автор и водещ на семинари за личностна трансформация Към същността) и мотивационни преподаватели като Джак Канфийлд я прилагат в техните семинари като най-бързодействаща за освобождаване от редица негативни състояния

  Loading content, please wait.
 • Категория
  ТЕС семинар
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  гр. София, ул. Осогово 49, хотел Сити Авеню
 • Включете администратори
  Лукреция Константинова

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org