БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС
Ян 27

БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА С ТЕС

Час: 11:00 – 13:00 часа Място на провеждане: зала Ерато, бул. Витоша 164, София

 

Час: 11:00 – 13:00 часа Място на провеждане: зала Ерато, бул. Витоша 164, София

Зарежда картата...
 • Записване на:  www.evoenergy.bg и тел. 0888 12 77 27

  Какво представлява техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС?

  Пренареждане на матрицата е техника създадена от ТЕС Мастер Карл Досън. С нея той надгражда Техниките за емоционална свобода, обединявайки ги с теорията на квантовата физика, морфичните полета и Закона за привличането.

  Техниката е вид лека медитация, през която работим с ТЕС върху миналото „аз“. При направени изследвания с енцефелограф по време на сесия на Пренареждане на Матрицата са отчетени тета и дори делта ( като при дълбок сън) мозъчни вълни.

  Нашите най-големи изпитания, нашите най-силни преживявания и негативни убеждения се запомнят като картини от замръзнала енергия в нашите енергийни полета, които наричаме енергийни съзнателни холограми или накратко ЕХО.

  Потупвайки по същите акупунктурни точки, които се използват в ТЕС, настройваме мозъка на по-ниски честоти. Влизаме в картината, където сме преживели травмата, оглеждайки ЕХО-то вече като страничен наблюдател. Така отделени от миналото си АЗ, сме в състояние да разрешим болезненият казус, без да се налага да изживяваме отново емоциите оттогава. Всичко това води до освобождаване от отрицателният заряд, който ни е носела травмата и преосмисляне на ситуацията.

  Техниката ни помага да се отделим от проблема, доближавайки ни до чистата истина, тази която е освободена от всякаква симпатия и антипатия, предизвикани от усещането. Често тя ни води до много големи дълбини във вътрешното ни пространство и спомага за съзнателното ни израстване.

  При какви случаи е подходяща техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС?

  Всички имаме своите болезнени спомени за ситуации, при които сме били в режим бий се или бягай, независимо дали те са съзнателни или не. За жалост много от тях остават затрупани в паметта ни, влияейки на нашите модели на поведение на подсъзнателно ниво. Негативната емоция, която се е зародила тогава, не само, че не може да изчезне от само себе си, но и продължава да придърпва все повече подобна при всяка новопоявила се сходна ситуация. И затова много често се случва да казваме: „Просто не зная защо реагирах така, но той ми натисна копчето!“ Ето това копче е онази блокирана някога енергия, която е останала в нас като травма.

  Или: “Аз имам фобия от паяци.“ – Най-често тази фобия не е предизвикана от ухапване от паяк. Възможно е докато си бил дете, да си почувствал заплаха за живота си докато някой от родителите ти или пък съсед ти е крещял, а на стената погледът ти се е спрял на паяк.

  Или: „Алергичен съм към ягоди.“ – Едва ли започваш да се задушаваш или обриваш само защото си изял една ягода! Може би правиш асоциация между днешната ягодка и купата с ягоди, която е поставена на кухненската маса докато родителите ти стоейки край нея си разменят шамари? Ще се изненадате колко много неща са скрити в нашето подсъзнание. Техниките за емоционална свобода ни водят да открием тези негативни спомени и емоции, а Пренареждане на матрицата ни помага да ги направим съзнателни и да наредим една нова, позитивна за нас картина, която да ни направи свободни от травми.

  Пренареждане на Матрицата и ТЕС ти помагат да разбереш дълбокото значение на твоите житейски преживявания и да промениш начина си на възприемане на техния смисъл. Да можеш да разбереш и трансформираш заболяванията, които се предават в твоето семейство и да се освободиш от моделите на предците си. Да разбереш откъде произтичат убежденията отрицателните емоции и защо ти пречат да продължиш напред. Чувстваш ли се изгубен и откъснат от всичко или следваш своето висше предназначение?

  С помощта на ТЕС и Пренареждане на Матрицата можеш да се върнеш назад и да освободиш емоциите свързани с травми при твоето раждане или на твоите деца. Прилагайки специални Техники, можем да пресъздадем родилния процес и да осъществим при подходящи условия съвсем естествения процес на свързване на майката с детето.

  За съжаление съвременните намеси в естествения родилен процес, могат да ни оставят с усещането, че не принадлежим никъде, че сме отделени от света, че сме изоставени, изолирани, че не сме достатъчно добри или че не може да бъдем обичани.

  Имаш ли страхове, които те парализират и ти пречат да развиеш потенциала си като вземаш винаги грешните решения. Имаш ли насъбран гняв в себе си, който те обсебва и не можеш да го контролираш? А може би си изправен пред труден избор и искаш да вземеш най-правилното за теб решение? Или детето ти, което е вече на пет години продължава да спи на семейната спалня между вас със съпруга ти и това създава дискомфорт? Какво да кажем за шефа, когото не понасяш и всеки ден ти възлага непосилни задачи? Или пък защо връзките ти с мъжете винаги се развиват по един и същи сценарий, който не е удовлетворителен за теб и т.н.

  На Демонстрацията на Пренареждане на матрицата с ТЕС, ще разберете как можете да си помогнете, откривайки и преработвайки тези потискащи просперитета и здравето ви негативни спомени и емоции и как да подсилите лекотата, удоволствието и любовта в живота си!

  За водещият

  Димитрина Кръстева е сертифициран практик с Техниките за емоционална свобода и майсторски сертификат към EFT&Matrix Reimprinting Academy, Пренареждане на матрицата и Пренареждане на матрицата на раждане към EFT&Matrix Reimprinting Academy и член на Българска асоциация за развитие на енергийната психология, ученичка на Карл Досън - създател на метода Пренареждане на Матрицата и Ирена Рельовска-Бартън – единствената българка обучавана от Гари Крейг – създал и популяризирал Техниките за Емоционална Свобода сред милиони хора по света.

  Провежда индивидуални сесии, групови семинари и практики, демонстрации по Пренареждане на Матрицата с ТЕС. Активно насърчава клиентите си да ценят и да се учат от различното пътешествие, което всеки е избрал да премине в този живот, като почувстват дълбочината и мощта на любовта. Работи с различни техники, но ТЕС и Пренареждане на матрицата са тези, които дават най-бързи и трайни резултати на дълбоко ниво. Водят до смайващи осъзнавания, впечатляващи трансформации и един по-добър и пълноценен живот.


  Loading content, please wait.
 • Категория
  Демонстрации
 • Час
  From :
  Until :
 • Местоположение
  зала Ерато, бул.Витоша 164, София, България
 • Включете администратори
  Димитрина Кръстева

Дари

Описание Сума
Събитие на БАРЕП
BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметкиIBAN: BG71STSA93000021968439 на Сдружение БАРЕП BIC:STSABGSF; Основание: [дарение]; Допълнителни пояснения: [трите имена и ЕГН на вносителя]

Контакти

Българска асоциация за развитие на енергийната психология,
София 1505,
ул. "Оборище" №131, вх. А,
България

Email: контакти

Website: www.barep.org